Ha valaki megpróbál egy fesztiválra (VOLT/SZIGET/Balaton Sound) beszökni, és lebukik, akkor milyen büntetést kap?
Figyelt kérdés
Csak kitessékelik, vagy esetleg pénzbírság, feljelentés stb.
Persze, kerítésen próbálna átmászni, nem a főbejáraton:)
2012. jún. 24. 21:50
1/8 anonim válasza:
Mindenre kiterjedő testüregvizsgálat
2/8 A kérdező kommentje:
életed poénja volt...
2012. jún. 24. 23:29
3/8 anonim válasza:
A fesztiválról kitiltják (és elég valószínű, hogy nem csak az aktuálisról, hanem mondjuk az összes elkövetkezendő évben akár), szerintem pénzbírság is elképzelhető.
6/8 anonim válasza:
nekem az egyik haverom belógott (fogalmam sincs hogyan)
azt tudom hogy részeg volt,szóval nem parázott rá :D
ott volt 4 napig 19/L
7/8 anonim válasza:
most voltam bent a volton jegy nélkül. hidd el belehet jutni. Vagy nagyon rafináltan vagy megfelelő ismerettségel.
8/8 anonim válasza:
attol fugg milyen allapotban kapnak el es hogyan viselkedsz. ha engedelmesen bocsanatot kersz es kussolsz csak kitessekelnek es ennyi. ha visszapofazol akkor parabb (a fiu haverjaimat pl megvertek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!