Mi a véleményetek a Debreceni Mazsorett eggyüttes Tulipán csoportjáról?
Őket én is láttam, ezen a fesztiválon én is részt vettem. Nézd meg az Újfehértói Eszterlánc mazsorettcsoportot, abban benne vagyok én is.
Véleményem : ennyi lányt nem táncoltatnék egyszerre. A kevesebb több, szokták mondani, mert kevesebb lányból, ki lehet találni, milyen alakzatot akarnak produkálni. Nekem nem nagyon tetszik a lábmunkájuk. De nagyon szépek :)
Na végre egy válaszoló!!! :D
Én ide járok ebbe a csoportba. :) És valóban így visszanézve ténleg nem túl jó a lábmunkánk.De az új koreográfiánk sokkal jobb lesz.És már kevesebben is vagyunk, mert sajnos abbahagyták néhányan....pedig bánhatják mert az idén valószínűleg vonulunk a karneválon. :D Debrecenbe jöttök??? Egyébként megnéztem és szerintem jók vagytok csak a forgatásokon meg a dobásokon kellene javítani.Meg hát jó volna több alakzat.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!