Tánc vagy mazsorett?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy táncra mennyek vagy mazsorettre ha táncolok versenyekre is mehetek ha mazsorettezek akkor nem versenyezhetek, mert elolvastam az érdi mazsoretett és a tanár azt írta ki, hogy érdi, lányok nem versenyezhetnek, megnéztem a táncot ott versenyezhetnek.2011. júl. 27. 10:54
1/19 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a táncot válaszd :) Amúgy milyen tánc?
2/19 A kérdező kommentje:
Hát még nem tom, vagy bontonra vagy fruttira megyek
2011. júl. 27. 20:48
3/19 anonim válasza:
Én 3 évig mazsoretteztem.Szerettem, csak a tanárnővel volt bajom, és azzal, hogy 3 év után még mindig a acsatáncnál jártunk, mert egy csomó óvodás is járt.Most 1 éve társas táncolok, de az közben átváltozott Zumba-ra.Mindegyik jó, de nekem a tanár miatt, inkább a Zumba.
4/19 anonim válasza:
Először is: a mazsorett is tánc,ti okosak.-.- Táncolunk,csak látványosan.
Másodszor:MÉG HOGY NEM LEHET VERSENYEZNI?!?!?!?!
Ezer meg ezer mazsorett fesztivál és verseny van...Egyéni,páros csoportos...Hogy lehet ilyet mondani???Emberek,ez nagy szégyen...
5/19 A kérdező kommentje:
Képzeld el !! Telón beszéltünk a tanárral és azt is mondta hogy mazsoretten nem lehet versenyezni!! Komplett idiótusz!!
2011. aug. 4. 14:53
6/19 anonim válasza:
Komplett idótusz...hülye szöveg!
Rákeresel videón,lehet találni ezer meg ezer videót...na látod nekem bizonyítékom is van...meg akkor nem lennének érmeim...
7/19 anonim válasza:
Amúgy meg akkor a tanárod a hülye,nem más!!!
8/19 A kérdező kommentje:
Figyu nézd meg az oldalt irni is le van irva:
2011. aug. 15. 13:48
9/19 A kérdező kommentje:
2011. aug. 15. 13:55
10/19 A kérdező kommentje:
ott az uccso kérdés elsö mandat.
2011. aug. 15. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!