Pár nap múlva leszek 14 éves, és lány vagyok. Milyen szórakozási lehetőségeket tudnátok ajánlani nyárra? Lehetőleg kevés pénzből. És írhattok egyedülit is, de társasat is.
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 14:25
1/7 anonim válasza:
Ha van kutyád, menj el egy kutyasuliba vele agility-re. Nagyon jó! Vagy nézz szét, a megyédben milyen táborok, falunapok, rendezvények lesznek. A napilapokban, Nők lapjában is vannak ajánlók.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi, igen van kutyám (vagyis anyumé) de nem hiszem hogy elengedné ://
2012. jún. 20. 16:01
3/7 A kérdező kommentje:
Bp-en lakom
2012. jún. 20. 16:02
5/7 A kérdező kommentje:
szoktam olvasni, fogok is, de nem egész nap
2012. jún. 22. 07:50
6/7 anonim válasza:
mozi,margit sziget,biciklizés,piknikezés,bulizás(?) vásárlás( bár ha nem akarsz sokat költeni nem ajánlom) város nézés,duna part,vidámpark,cirkusz strand.:dd nemtudom neked mi éri meg pénzbe de nekem ezek jutottak eszembe:)
14/l
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. jún. 22. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!