Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy 12 éves gyerek vagyok. és...

Vivii.*-* kérdése:

Egy 12 éves gyerek vagyok. és nyáron pénzt szeretnék keresni. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Én először kutyasétáltatást gondoltam..persze kistestű kutyákra..vagy limonádé árulás? nemtudom!! kérek válaszokat létszíí.

2012. jún. 18. 07:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Esélytelen bármelyikkel is pénzt keresni, ez nem egy amerikai film, plusz te hivatalosan nem dolgozhatsz, szóval csak szűk ismerősi körödben keress hasonló munkát.
2012. jún. 18. 07:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Kerti munkák, kapálás, ültetés, gyomlálás ismerősöknél. Ősszel jön a szüret, ott aztán van munka, de nem nehéz. Kutyasétáltatást is megpróbálhatod, de ahhoz fel kéne adni hirdetést. Az előbbit meg el kéne terjeszteni ismerősi körben. Hajrá!
2012. jún. 18. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:
37%
1 vese: kb 140 ezer ft
2012. jún. 18. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Nemhogy 12 évesen, de 17 évesen is alig találni munkát nyárra!

Esetleg anyukádat kérd meg, hogy segítségért kaphass zsebpénzt, pl. mosogatás, rendrakás, vigyázni kisebb tesókra, ha van, vagy unokatesóra, ha kertes házban laktok, vagy van ismerősöd, aki vidéki, gyümölcsszedésre is mehetsz. Csak ismerősöknél, rokonoknál van esélyed "munkát" találni. Sok sikert! :)

2012. jún. 18. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!