Elengednétek-e?
Figyelt kérdés
Elengednétek egy 16 éves lányt,Orfűre egy fesztiválra ? (Fishing on Orfű)
Nagyobbakkal menne,de felnőtt nem biztos,hogy lenne vele,csak inkább ilyen 18 éven fölötti társáság,meg egy pár vele egyidős.
Elengednétek ?
2012. jún. 14. 18:44
1/5 anonim válasza:
nem fesztiválra 18 éves kora előtt nem engedném el semmiképpen sem!
2/5 anonim válasza:
Jó eséllyel és jó esetben full piálás lesz belőle. Rossz esetben valami más is lehet, esetleg drog. Így én nem engedném el. Majd megy ha nagykorú lesz, és több magához való esze, nem marad le semmiről. Jobb félni, mint megijedni.
3/5 A kérdező kommentje:
Tavaly is elment az édesapjával,ha esetleg szülői felügyelettel menne,akkor mondhatom neki,hogy igen kislányom ?
Azért kérdem,mert én nagyon sok mindenből kimaradtam mostanság,mármint így az életéből,mert külföldön kellett dolgoznom...így,akármennyire is bánt,nem nagyon megy még nekem a sok hiszti roham kezelése.
2012. jún. 14. 19:00
4/5 anonim válasza:
Szülői felügyelettel mindenképpen elengedném.
5/5 anonim válasza:
társaságtól is függ, most nem biztos hogy ettől nagy piás vagy drogos lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!