Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ezzel megtanulhatok gitározni?

Ezzel megtanulhatok gitározni?

Figyelt kérdés

[link]

Felülről a második. Megtanulhatok vele gitározni? Még soha sem gitároztam, ez megfelelne?:DD Szerintem az ára is tök megéri. :D

2012. jún. 12. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
minden gitárral meglehet de ajánlom hogy kezdőgitárral kezd
2012. jún. 12. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Háát necces lesz. Szerintem ha nagyon-nagyon keződ is vagy, 90k alatt ne adjad a fullos szettet. Szerintem erősítő kezdetnek felesleges, vannak olyan hangolók, amik képesek fülesre erősíteni, az tökéletes lesz. Szóval tudsz venni egy jó kis Squier gityót meg hozzá egy ilyet, és már kb. 1 évre bebiztosítottad magad. Addig úgyis csak otthon fogsz gyakorolgatni, szóval hangfalas erősítő felesleges. Ráadásul ez a 15 wattos szarság semmire nem jó, szóval felesleges is. 1 év után már lesz értelme venni egy kb. 80 -100 wattos erősítőt.
2012. jún. 13. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem simán jó lesz kezdésnek. Tényleg meglehet szinte minden gitáron tanulni játszani, de talán egy cort vagy fender squier sett jobb lehet hasonló árban. Illetve az is megoldás, ha veszel egy gitárt kb 30ért és hozzá egy hangolót 1-2 ezerért és, akkor lesz egy jobb gitárod. Erősítőre igazából nincs szüksége egy kezdőnek.

Nem tudom mennyi pénzed van, amit költeni tudsz ilyenekre, de ha mindenképp szeretnél torzított hangot, akkor egy fejhallgató erősítő is jó lesz. PL a Vox AmPlug cuccok nagyon jók. Elég olcsó és ahhoz képest ku*va jól szólnak, csak ugye ehhez kell egy fejhallgató és a kihangosítása is macerásabb tud lenni, de otthon úgy sem lehet hangoskodni gondolom úgy, hogy jobb is talán ha fejhallgatón keresztül tolod.

Vagy ha kicsit több pénzed van 50-60ból erősítővel együtt kapsz jobb cuccokat szettben. Szintén squier vagy cortot javaslok. Esetleg még ibanez.

2012. jún. 13. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!