Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megtanulhatok 15 évesen...

Megtanulhatok 15 évesen "tökéletesen" gitározni?

Figyelt kérdés

Ezt az elektromos gitárt szemeltem ki, jókat hallok/látok róla:

[link]

Nekem van 100000Ft-om vagy még kicsivel több is a bankban és szeretnék gitározni. Humán beállítottságú vagyok, de a gimiben nagyon erőltetik a reált. A rajz és ének órát nagyon lazán veszik pedig én örülnék neki, ha éneken légzési technikákat, rajzon meg rajz technikákat tanulnánk stb. A reálos tanáraim úgy néznek rám, mintha fogyatékos és egyben lusta lennék...persze humánból fordítva...azt akartam ebből kihozni, h a kézügyességem szerintem jó és a ritmusérzékem se rossz(anno ének és tánctanárom mondta nekem[amúgy nem táncolok csak kötelező néptánc volt, ott mondta, h örülne neki, ha belépnék a tánccsoportjába, de amennyire szeretem a néptáncot, visszautasítottam])

Visszatérve a gitárhoz: Milyennek találjátok? Milyet ajánlanátok hasonló árkategóriában ehelyett?

2012. febr. 14. 19:36
 1/4 A kérdező kommentje:

Am pl ilyen tudásra céloztam profi alatt:

http://www.youtube.com/watch?v=tgabSyAePyM

2012. febr. 14. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó gitár, ennyiért talán a legjobb, boltba próbáltam már ilyet.Egyébként tökéletesen senki nem tud gitározni és ha elkezded még 5 év múlva is úgy fogod érezni hogy még sok mindent tanulnod kell.
2012. febr. 15. 13:51
 3/4 anonim válasza:
79%
Szerintem ne a legprofibb gitárral kezd!! én is csak most kezdtem egy kölcsön gitárral, és ha meggondolnád magad nem biztos h tudsz mit kezdeni a vett gitárral. Nem azt mondom h kunyizz..:D Nagy lelkesedés kell hozzá, mert szerintem nehéz, és akárhány éves vagy, ellehet kezdeni :)
2012. febr. 15. 13:52
 4/4 anonim válasza:
Mellesleg a gitár gyöngyörű (szakmai szemem nincs hozzá):D Azért ne várd h 2 hónap múlva profi leszel. de gonosz:D csak ügyesen.
2012. febr. 15. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!