Megtanulhatok 15 évesen "tökéletesen" gitározni?
Ezt az elektromos gitárt szemeltem ki, jókat hallok/látok róla:
Nekem van 100000Ft-om vagy még kicsivel több is a bankban és szeretnék gitározni. Humán beállítottságú vagyok, de a gimiben nagyon erőltetik a reált. A rajz és ének órát nagyon lazán veszik pedig én örülnék neki, ha éneken légzési technikákat, rajzon meg rajz technikákat tanulnánk stb. A reálos tanáraim úgy néznek rám, mintha fogyatékos és egyben lusta lennék...persze humánból fordítva...azt akartam ebből kihozni, h a kézügyességem szerintem jó és a ritmusérzékem se rossz(anno ének és tánctanárom mondta nekem[amúgy nem táncolok csak kötelező néptánc volt, ott mondta, h örülne neki, ha belépnék a tánccsoportjába, de amennyire szeretem a néptáncot, visszautasítottam])
Visszatérve a gitárhoz: Milyennek találjátok? Milyet ajánlanátok hasonló árkategóriában ehelyett?
Am pl ilyen tudásra céloztam profi alatt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!