Valaki valami jó szivatási tippet tud adni?
Figyelt kérdés
(2 napos osztálykirándulás)2012. jún. 9. 19:04
1/11 A kérdező kommentje:
XDDD 7.osztály...oO De azért köszi:)
2012. jún. 9. 19:56
2/11 anonim válasza:
Velem megcsinálták, hogy mikor aludtam bekenték a kezem fogkrémmel, majd megcsiklandozták az orromat... az eredmény érdekes volt.
3/11 anonim válasza:
bocs:D
akkor ezeket javaslom http://www.youtube.com/watch?v=8bXtvO63I0w&feature=related
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2012. jún. 10. 16:38
5/11 anonim válasza:
majd írd meg hogy hogy sikerült:D
6/11 A kérdező kommentje:
Okok, majd megírom. Csütörtökön megyünk :D
2012. jún. 11. 20:22
7/11 anonim válasza:
sok sikert!:)
és semmi pia, cigi vagy drog:D érteeeem?:D
8/11 A kérdező kommentje:
Áhh... dehogy!xd
Én amúgy a stréberek közé tartozok, tehát rám nem is gyanakszanak semmien tekinteteben! :D xD
2012. jún. 12. 09:33
9/11 anonim válasza:
én is "stréberek" között voltam/vagyok
de 7.be egy kis jäger mégis lecsúszott:D
10/11 A kérdező kommentje:
Na megtörtént a kirándulás, de szivatás az nem volt... :(
pedig minden kellék meg volt hozzá, az egyik "bűntárs" még ételfestéket is vitt xddd
Csak az volt a baj, hogy mindenki rohadtul éber volt hajnali 4-ig, tehát nem igazán volt szivatható alany, szobából szobába meg nem lehetett átmászkálni, mert a tanárok is igen csak éberek voltak... :(
Na de majd valami táborban.
2012. jún. 18. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!