Gép bővítés? (bővebben lent)
Ilyen gépbe érdemes tuningolni a ramot? ill. még rajta kívül mi az ami úgy gondolnátok hogy csere? (a videókártyát azt tudom, csak véleményekre vagyok kíváncsi:))
Intel Pentium 4 630 3.0GHz processzor (1MB L2, 800FSB, LGA775 - Pentium D és 1066MHz FSB Core2 Duo processzor támogatás!!), 2GB DDR2 667Mhz (4 RAM slot), 80GB SATA300 HDD (4x SATA port, IDE port nincs), 5.25" SATA DVD-RW. 4in1 kártya olvasó, Intel Q965 chipset, microBTX alaplap, Intel GMA3000 integrált grafikus vezérlő, Realtek ALC260 Hihg Definition audio, Broadcom BCM5755 Gigabit LAN az alaplapon. 8x USB 2.0, 1x PCi-E (x16), 1x PCI-E (x1) 2x PCI slot low profile.
Teljesen új gép kéne.
Új proci, ez viszont azt jelenti, hogy új alaplap is kell, és új RAM is, mivel neked még csak DDR2-es van.
Meg mivel integrált VGA van, ezért még ha jó lenne a VGA akkor is muszáj lennél újat venni, vagy megtartani mindent.
Ami maradhat az a ház, talán táp (de egy tápot nem árt 3 évente cserélni, meg lehet ebbe valami hulladék van, elég gyakori a szar táp), HDD (bár 80 giga nem tudom mire elég, de ha te ennyivel megelégszel akkor ez is maradhat), és akkor minden másból új.
Ház+HDD kb 30k spórolás, 120k-ból egy elég erőset össze lehetne hozni.
Ja azt elfelejtettem írni, hogy csak akkor kell új gép, ha játszani akarsz.
Net, videó, letöltés, meg régi játékokra ez is teljesen alkalmas.
Szerintem felesleges több RAM, 2 giga az tökéletes, még sok játéknak is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!