Mit tegyek? Rettentően unatkozom.
Olvastam, mert szeretek(sőt inkább imádok) olvasni, de most egy időre azt is félre tenném, mert nem kötne le. Utóbbi időben megállás nélkül csak olvasgattam és a kötelezőket még nem akarom olvasgatni.
Barátnőim nincsennek itthon akik a közelben is laknak:S A tv a dvd már semmi sem köt le és olyan magányosnak érzem magam és az unalom szétvet.Közben én meg nem szeretném:S
Csak, hogy nincs diákmunkám, se nem tudom már, hogy elfoglalni magam. Segítsetek!
Én is unatkozok szinte mindig . Utálom a nyarat.
Rejtényezzél,tornázzál,csinálj vaalmi sütit,
Mintha magamat hallottam volna....
En vicceket szoktam olvasni az interneten!Ajanlom!www.viccesviccek.hu
utálod a nyarat?! jesszom. én is szoktam unatkozni, de a bnőimmel szervezek programot (pl.: mozi, foci :D, futunk, kirándulunk, filmnézős délután, szervezünk kirándulásokat otttábortűz sőt akár csak beülünk egy kávéházba és dumálunk) nem hiszem el h egyik haverod se ér rá, keressetek programot. ha meg ez nem tetszik akkor vegyél egy macskát kutyát vagy valamilyen házziállatot iszonyat jó barátaid lesznek.
ezen kívű: rejtvény, msn, viccek, napló-könyv írás, tanulj meg rajzolni, vagy bármi ami leköt
bcs a helyesírásért de siettem :(
Szia én is mindig unatkozok mindig azt csinálom, hogy írok egy történetet zene hallgatás köze!!!!
Sok sikert, hogy ne unatkozz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!