Kocsmában lány mit igyon?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy mindenáron le akarok menni zülleni a sarki kocsmába, hanem arról, hogy egy nagy társasággal (barátok, ismerősök, jövőbeli ismerősök :)), egy vendéglátóhelyre megyünk, kocsmába a hétvégén. Lesz vacsi is, valami pörkölt, de jórészt a mulatozásról, ivásról fog szólni ez... Többségében férfiak lesznek (90%-ban), akik úgyis sörözni fognak, viszont én nem szeretem a sört... Nem akarok egész éjjel csak alkoholt inni, de legalább 1x szeretnék... Mit lehet ilyen helyen kérni, ha nem szeretem a sört (fröccsöt és pálinkát sem szeretnék)?
21
2012. jún. 4. 19:15
2/3 anonim válasza:
Ezeket az ízesített söröket sem szereted? Nagyon kicsi az alkoholtartalmuk, szinte mintha üdítőt innál, valaki azt mondja nem is kéne sörnek nevezni. Vagy ha van, igyál valami koktélt. :)
3/3 anonim válasza:
Igen, én is az ízesített söröket javasolnám :) tényleg olyan mintha üdítőt innál, és tipikusan lányos-piának számít. A koktél is jó ötlet, de a kocsma szerű helyeken ritkán lehet kapni. A boros-kólát tudnám még javasolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!