Most megyek először olyan koncertre ami "érdekel". :D Mit csináljak? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Most először megyek olyan koncertre ami érdekel. (rock) Mit vegyek fel és milyen táskát vigyek? És egy barátommal megyek, mit csináljak ott? stb.. segítsetek:D2009. júl. 1. 18:39
1/8 A kérdező kommentje:
am 17/L
2009. júl. 1. 18:41
2/8 anonim válasza:
Szerintem az mindegy mit veszel fel.:)Viszont olyan táskát vigyél amit nehéz letépni rólad!:D Na jó ez viccesen hangzik de komolyan gondolom.A zsebedbe pedig ne rakj semmit!:)
3/8 anonim válasza:
Rock koncertre leginkább feketét, de legalábbis nem túl rikítót kellene felvenned, táskával valóban csak óvatosan :) Milyen zenekar? Fiú vagy lány vagy? Azért kérdezem, mert attól is függ az ottani viselkedésed, hogy milyen jellegű az a koncert, mert a rock/metál szcénában van egy - két "vadabb" (finoman szólva :D) koncert :)
4/8 anonim válasza:
Ja bocs, nem láttam a nemed/korod, de az még mindig fontos, hogy kinek a koncertje lesz, mert vannak olyan koncertek, ahol egy lánynak nehéz fennmaradnia, engem is már qrva sokszor zavart, amikor a többi pasi lökdöste a barátnőm, vagy "véletlen" pont a fenekéhez súrolta a kezét pogó közben, szóval erre kell figyelni :)
5/8 A kérdező kommentje:
Republic:)
2009. júl. 2. 11:36
6/8 anonim válasza:
Ok, az nem lesz túl brutál :) Jó szórakozást :)
7/8 anonim válasza:
Amúgy ha lányok fogdozzák a segged akkor azt nézik meg hogy van-e valami a hátsó zsebeidben...:D
8/8 anonim válasza:
Előző válaszoló, te az első válaszoló is vagy?
Mert ha nem akkor mindhármunknak 92 %- os átlaga van a válaszolók közül :D
Bocs, hogy OFF- olok, de érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!