Először megyek koncertre, lesz valami baja a fülemnek?
Figyelt kérdés
Még sosem voltam koncerten, csak kissebb rendezvényeken. Ott nem olyan a kihangosítás. Most megyek Rammsteinre. Ott se előre, valahol hátulra.
És nem tudom árt az a hallásnak nagyon?
Mert mondta pár ismerősöm ők koncert után 1 napig rosszul hallottak, de elmúlt.
Velem is ez lesz?
2011. júl. 15. 08:35
1/5 anonim válasza:
Nem olyan vészes. Én voltam tavaly is, nem volt semmi probléma ebből.
2/5 anonim válasza:
Rammstein...:D Jól bekezdesz. Ha hátra állsz sokkal élvezhetőbb a zene, talán ha nem fúj a szél. a buli úgyis a közepén van. De 5 perc alatt hozzászoksz.
3/5 A kérdező kommentje:
Persze!
Ideje már elkezdeni :D
2011. júl. 15. 16:37
4/5 mbalage válasza:
Hát, a fülcsengés biztosan várható, elsőre talán ijesztő lesz, de másnap reggelre eltűnik. Egy alkalom gyakorlatilag semmit nem árt, hacsak nem tapasztod rá a füledet egy ezer wattos szubládára. :)
Nem, a fülednek nem ettől lesz baja, hanem ha a 3-as metróval utazol a Kálvin tér és a Ferenc Körút között minden nap, nyitott ablakok mellett. Állítom, hogy ott a zajszint néha még a fájdalomküszöböt is megközelíti!
5/5 anonim válasza:
hát én rengeteg koncerten voltam már de még sose csengett a fülem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!