Ha csak én töltöttem be a 14-et, de a barátnőm nem, akkor felülhetünk a vidámpark a 14 éven felülieknek szánt dolgokra?
Én akkor már 14 leszek, viszont a legjobb barátnőm nem... És van pár dolog amit csak 14 éves kor felett lehet használni.
Pl.:
Nem engednek be, igaz? :)
Köszi a választ!
Tényleg felengednek? :) Szülő, vagy felnőtt nem lesz velünk.
Szió!
Ugyanebben a helyzetben voltam tavaly nyáron, én már betöltöttem a 14-et, barátnőm még nem.
Senkit nem érdekelt, miután már bementünk, hogy hány évesek vagyunk. A 14 éven felülieknek szánt dolgokra is simán felülhettünk (T-Rex, Túlvilág kapuja). :)Jó, egy 10 évest nem engednek föl rá, de akinek pár hónap, esetleg egy év kell a 14-hez, azt simán :)
Meg jófejek a kezelő emberkék is, nem fognak szívózni veletek :)
Amúgy azóta felültünk... :)
De nem nézik, hogy hány évesnek nézel ki. :D
Ezzel az erővel valaki pl. nem ülhet fel, mert fiatalabbnak néz ki a koránál... Ne áltasd magad.
Csak odamentem, és:
-Elnézést, ha én már betöltöttm a 14-et, de a ba-
-Senkit sem érdekel... (Ilyenkor azt hittem, hogy elzavar a fenébe :D)... hogy hány évesek vagytok, mindenki nyugodtan felülhet.
Szóval minden oké volt, bár maga a vasút már nem tetszett igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!