Nem lehet, hogy csak szimplán semlegesek voltunk az Eurovízión a külföldieknek?
Én most megnéztem youtube-on mivel lépett fel Magyarország, hát semmi extra nem volt benne, unalmas. Annyi jó magyar metál zenekar van, ami kimagasló külföldi tekintetben is, de róluk senki se tud, mert szerencsére nem olvadnak bele a média szarságaiba.
Annyit akarok mondani, hogy amíg ilyen semmitmondó hülyeségekkel próbálkoznak a magyar zsidók, addig nem leszünk elöl az Eurovízió-n.
Még ha az országok nem is szavaznának ránk sokat, a közönségnek akkor is bejönne, és szerezne egy kis hírnevet az ország.
Én is erre gondolok. Én az Eurovízió előtt is ismertem a Compact Discót és tudtam, hogy minőségi, amit csinálnak, de amikor meghallottam a dalt, annyira nem tetszett. És azt vegyük figyelembe, hogy a nézők 95% ma este hallotta először a dalokat.
Amúgy meg minden országban "a külföldiek utálnak minket" szöveg megy, ahány külföldivel találkoztam eddig (francia, angol, német, román, szlovák, lengyel) azzal jött, hogy mit gondolok az országukról.
Ezt most lehet, hogy magyarázkodásnak hangzik, de egyébként Szerbiát vajon ki szereti már? Mégis harmadik lett idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!