Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Osztálykirándulára megyünk,...

Osztálykirándulára megyünk, hova rejtsek kisüveges piát? :DD

Figyelt kérdés

2012. máj. 25. 11:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

áttoltöd a páleszt naturakvás palackba vagy a bort cappy-sbe senki sem veszi észre és vedelhettek !

GLHF!

2012. máj. 25. 12:19
 22/34 anonim ***** válasza:
Smartguy86 - Jólvan akkor örülj magadnak, nyilván azt hiszed, te sz@rtad a spanyol viaszt, okosabb és érettebb vagy minendkinél, de valójában egy kis sznob vagy, aki egy anoním fórumon írkál baromságokat, azt az érzetet keltve, hogy micsoda érett ember, közbe meg mindenki rajta röhög, hogy mekkora egy korlátolt gondolkodású balf@sz. Sajnálom a bnődet, hogy ekkora p.cs barátja van, remélem dob a p.csába
2012. máj. 25. 12:44
 23/34 Smartguy86 ***** válasza:
Korlátolt :DDD Még szerencse, hogy nem rád hallgattam, amikor meghoztam életem fő döntéseit, most elég nagy szarban lennék :DDD Barátnőm meg majd akkor fog dobni, ha akkora balf@sz leszek, mint te :DDD De ez totál esélytelen, emberileg lehetetlen lenne...
2012. máj. 25. 12:47
 24/34 anonim ***** válasza:
Jaja persze, élvezd csak a saját társaságod, látom szerelmes vagy saját magadba, de azért én a helyedbe magamba néznék, mert azzal nincs vmi rendben, aki egy ilyen kérdésre egyből elkezd írogatni, hogy bal@sz, hulladék ember stb stb. Gáz vagy haver, fogd már fel végre.
2012. máj. 25. 12:52
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
te jóságos ég. smartguy te valami hihetetleten nagy fap*na lehetsz. először is a kisüveges pia nem csak a csövespia lehet, hanem pl egy KIS ÜVEGNYI vodka, stb. zseniális vagy a 2 diplomáddal, nyilvánvalóan a népesség 1%-a sem közelítheti meg a te kizárólagosan különleges intelligenciádat. lefogadom az a fajta ember vagy aki pl egy beszélgetésben folyton magáról pofázik és senki mást nem hagy szóhoz jutni. mert nekik biztos nincs annyi diplomájuk mint neked.
2012. máj. 25. 13:10
 26/34 anonim ***** válasza:
nyilván a nem ivás miatt tartasz ott, ahol. hát ha te egy ilyen jelentéktelen dolgot tartasz életed fő erényének akkor gratulálok. érdekes módon eddigi diplomás ismerőseim egyike sem ilyen p*cs mint te, hogy azt hangoztatják mekkora királyak amiért életükben nem jutott alkohol a szervezetükbe, mégis tartanak valahol.
2012. máj. 25. 13:12
 27/34 anonim ***** válasza:

Alsógatyák közé, zokniba, mittudomén:) Legyél kreatív.

Ami meg smartguy intelligenciáját illeti... hát az nincs neki. Lexikális tudása biztosan van, ahhoz viszont nincs elég esze, hogy ne rinyáljon itt, mint valami hülye p.csa:D

2012. máj. 25. 15:25
 28/34 Smartguy86 ***** válasza:

Nem ezt tartom a fő erényemnek, valamit félreértettél :D Azt se mondtam sehol, hogy nem ittam még alkoholt. De biztos ez is épp úgy elkerülte a figyelmedet, mint azok véleménye itt az oldalon, akik megköszönték a tanácsaimat. Nyilván csak én vagyok itt névtelenül, mindenki vállalja az arcát, csak én nem. Na ne röhögtessetek már :D

Mindenki a saját köreit tartja etalonnak. Ti akkor se fogjátok bevallani, hogy lesüllyedt emberek közé keveredtetek, ha egyszer azon veszitek észre magatokat, hogy elszállt a fiatalság, és semmi eredménye...

Tisztelet a kivételnek! De én nem is azokról az egyetemistákról beszélek, akik néha-néha isznak együtt barátilag, aztán teszik a dolgukat! De azok nem is szorultak rá soha, hogy zugpiáljanak egy osztálykiránduláson :DDD Nem baj, lehet magyarázni a bizonyítványt, csak fölösleges.

A találgatásokkal meg nyugodtan leállhattok, rossz úton jártok :DDDD De még mennyire... Egyébként hallottátok már, hogy lehet, nem csak a saját véleményetek létezik egy adott dologról? De ha ennyire biztosak vagytok a dolgotokban, akkor alakítsatok valami szektát, ahol mindenki megveregeti a másik vállát, hogy "jaj de ügyi vagy"... :D

2012. máj. 25. 16:07
 29/34 anonim ***** válasza:

"Egyébként hallottátok már, hogy lehet, nem csak a saját véleményetek létezik egy adott dologról? "

Igen, mi hallottuk. És te? Te hajtogatod a baromságaidat itt.

2012. máj. 25. 16:09
 30/34 anonim ***** válasza:
Smartguy86, te mit foglalkozol ennyit ezzel?
2012. máj. 25. 16:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!