Osztálykirándulára megyünk, hova rejtsek kisüveges piát? :DD
áttoltöd a páleszt naturakvás palackba vagy a bort cappy-sbe senki sem veszi észre és vedelhettek !
GLHF!
Alsógatyák közé, zokniba, mittudomén:) Legyél kreatív.
Ami meg smartguy intelligenciáját illeti... hát az nincs neki. Lexikális tudása biztosan van, ahhoz viszont nincs elég esze, hogy ne rinyáljon itt, mint valami hülye p.csa:D
Nem ezt tartom a fő erényemnek, valamit félreértettél :D Azt se mondtam sehol, hogy nem ittam még alkoholt. De biztos ez is épp úgy elkerülte a figyelmedet, mint azok véleménye itt az oldalon, akik megköszönték a tanácsaimat. Nyilván csak én vagyok itt névtelenül, mindenki vállalja az arcát, csak én nem. Na ne röhögtessetek már :D
Mindenki a saját köreit tartja etalonnak. Ti akkor se fogjátok bevallani, hogy lesüllyedt emberek közé keveredtetek, ha egyszer azon veszitek észre magatokat, hogy elszállt a fiatalság, és semmi eredménye...
Tisztelet a kivételnek! De én nem is azokról az egyetemistákról beszélek, akik néha-néha isznak együtt barátilag, aztán teszik a dolgukat! De azok nem is szorultak rá soha, hogy zugpiáljanak egy osztálykiránduláson :DDD Nem baj, lehet magyarázni a bizonyítványt, csak fölösleges.
A találgatásokkal meg nyugodtan leállhattok, rossz úton jártok :DDDD De még mennyire... Egyébként hallottátok már, hogy lehet, nem csak a saját véleményetek létezik egy adott dologról? De ha ennyire biztosak vagytok a dolgotokban, akkor alakítsatok valami szektát, ahol mindenki megveregeti a másik vállát, hogy "jaj de ügyi vagy"... :D
"Egyébként hallottátok már, hogy lehet, nem csak a saját véleményetek létezik egy adott dologról? "
Igen, mi hallottuk. És te? Te hajtogatod a baromságaidat itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!