Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Osztálykirándulára megyünk,...

Osztálykirándulára megyünk, hova rejtsek kisüveges piát? :DD

Figyelt kérdés

2012. máj. 25. 11:22
1 2 3 4
 11/34 Smartguy86 ***** válasza:
És egyébként sem az a lényeg, hogy lebukik-e vagy sem. Hanem az, hogy még ott a tojáshéj a seggén, de ő már zugpiál. Persze egyetemen - ha egyáltalán eljut addig - már legális lesz, ott is iszik majd... és az ilyenekből lesz a jövő szakembere! Fantasztikus! No további szép napokat...
2012. máj. 25. 11:43
 12/34 anonim ***** válasza:

most őszintén, melyik tinédzser nem piált egyetlen osztálykiránduláson sem?

én is piáltam a kirándulásokon mégsem lettem narkós alkoholista börtöntöltelék, és a májam sem rohadt ki, heti egyszer ha szoktam inni. tehát totálfölösleges itt okoskodnod hogy egy OSZTÁLYKIRÁNDULÁSSAL b*ssza el az életét, ahol valószínűleg mindenki fog inni

2012. máj. 25. 11:44
 13/34 Smartguy86 ***** válasza:

Én pl. nem ittam - ezért tartok ott, ahol. Ahogy az osztályomban 1-2 kivétellel senki nem ivott, de az évfolyamon se. De biztos velünk volt a probléma... és azok csinálták jól, akik ittak és most 6 évig járnak egy 3 éves főiskolai képzésre, miközben mindenki mást hibáztatnak, csak magukat nem :DDD

Ne hidd már, hogy okosabb vagy, csak mert már áll a f@szod! Inkább nem kéne másokat ilyesmire buzdítani. Mindennek meg van a maga ideje, pl. mikor már saját felelősségre csinálhatja. De ezek az egyének pl. olyanokat is belevihetnek a rosszba, akik jobb sorsra lennének érdemesek. Amíg csak magadat teszed tönkre, addig oké - te dolgod...

2012. máj. 25. 11:48
 14/34 anonim ***** válasza:
a seggedbe
2012. máj. 25. 11:50
 15/34 A kérdező kommentje:
köszönöm tudom hol a határ alkoholban:D senki sem mondta h seggrészegre akarom inni magam.
2012. máj. 25. 11:50
 16/34 anonim ***** válasza:
Naaaa ne szidd az egyetemistákat, nem is tudod milyen érzés értelmiségként bulizni és inni. Sosem fogod megtapasztalni
2012. máj. 25. 11:53
 17/34 Smartguy86 ***** válasza:
#16 - Á dehogy. A két diploma megszerzése alatt végig a szobában ültem és malmoztam :DDDD Nyilván sose fogom megtudni - szerencsére - milyen fantasztikus érzés, mikor másnap nem tudod, hogy hol jártál... Én valahogy mindig jól éreztem magam pia nélkül is, ittunk, de nem sokat - a barátaim is mind ilyenek. Jókat röhögtünk azokon, akiket úgy kellett előszedni a WC-ből. De biztos egy élmény, nem tagadom... :DDD
2012. máj. 25. 11:56
 18/34 A kérdező kommentje:
senki nem mondta h mi olyan sokat akarunk inni..
2012. máj. 25. 12:00
 19/34 anonim ***** válasza:
Mert inni csak hányásikg lehet? Vagy még csak az tapasztaltad meg? Nem hallottál még a kultúrált szórakozásról, beerpongról stb-ről? Akkor sajnállak, elég unalmas lehet az életed barátok, csajok, szórakozás nélkül (most nyílván az jön, h te alkholol nélkül is tudsz élni blah blah, de utálom az ilyen álszent embereket, lis takony vagy, az a bajod)
2012. máj. 25. 12:01
 20/34 Smartguy86 ***** válasza:

26 évesen 2 diplomával csak kis takony lehetek :DDD Arról meg gondolom te is hallottál már, hogy az alkohol függőséget okoz - vagyis egyre több kell ugyanahhoz a hatáshoz. Aki tudatmódosítóként (élménypiálás ugye) fogyasztja, az előbb-utóbb úgyis a seggrészegségnél köt ki - ez tudományos tény. Én és a barátaim kizárólag az izéért isszuk az alkoholos italokat, ebből következik hogy olyan ócska kommersz szart, mint a kérdésben emlegetett "kisüveges" elvből nem iszunk.

Nem kell bizonygatnom semmit, én tudom mit éltem át, vannak barátaim, van barátnőm (nem az első) és vannak élményeim is bőven, amiket valószínűleg ti nem fogtok soha megtapasztalni (nem bulikra célzok)... de hát ez már csak így megy. Van aki beéri kevesebbel is - pl. pár órányi bódultsággal...

2012. máj. 25. 12:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!