Osztálykirándulára megyünk, hova rejtsek kisüveges piát? :DD
most őszintén, melyik tinédzser nem piált egyetlen osztálykiránduláson sem?
én is piáltam a kirándulásokon mégsem lettem narkós alkoholista börtöntöltelék, és a májam sem rohadt ki, heti egyszer ha szoktam inni. tehát totálfölösleges itt okoskodnod hogy egy OSZTÁLYKIRÁNDULÁSSAL b*ssza el az életét, ahol valószínűleg mindenki fog inni
Én pl. nem ittam - ezért tartok ott, ahol. Ahogy az osztályomban 1-2 kivétellel senki nem ivott, de az évfolyamon se. De biztos velünk volt a probléma... és azok csinálták jól, akik ittak és most 6 évig járnak egy 3 éves főiskolai képzésre, miközben mindenki mást hibáztatnak, csak magukat nem :DDD
Ne hidd már, hogy okosabb vagy, csak mert már áll a f@szod! Inkább nem kéne másokat ilyesmire buzdítani. Mindennek meg van a maga ideje, pl. mikor már saját felelősségre csinálhatja. De ezek az egyének pl. olyanokat is belevihetnek a rosszba, akik jobb sorsra lennének érdemesek. Amíg csak magadat teszed tönkre, addig oké - te dolgod...
26 évesen 2 diplomával csak kis takony lehetek :DDD Arról meg gondolom te is hallottál már, hogy az alkohol függőséget okoz - vagyis egyre több kell ugyanahhoz a hatáshoz. Aki tudatmódosítóként (élménypiálás ugye) fogyasztja, az előbb-utóbb úgyis a seggrészegségnél köt ki - ez tudományos tény. Én és a barátaim kizárólag az izéért isszuk az alkoholos italokat, ebből következik hogy olyan ócska kommersz szart, mint a kérdésben emlegetett "kisüveges" elvből nem iszunk.
Nem kell bizonygatnom semmit, én tudom mit éltem át, vannak barátaim, van barátnőm (nem az első) és vannak élményeim is bőven, amiket valószínűleg ti nem fogtok soha megtapasztalni (nem bulikra célzok)... de hát ez már csak így megy. Van aki beéri kevesebbel is - pl. pár órányi bódultsággal...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!