15éves kortól miért isznak a tinik? Pultos vagyok az egyik szórakozó helyen, és nagyon sok tini jár ide hétvégenként. Csúszik a pálinka, whiskey, vodka stbstb.
Mert hülyék.
18 vagyok, és nem igazán szeretem az alkoholt, ezért nem is szoktam inni, és folyton csesztetnek (de még a szüleim meg 40+ éves emberek is), hogy miért nem iszok, és rakják elém a piákat, stb. De már ~15 éves korom óta, mert ugye a köztudatban az van, hogy inni KELL, kötelező.
Meg az menő, hogy mennyire dőltek ki a hétvégén, stb.
Ha a csaj iszik, akkor meg hamarabb és könnyebben jutnak el az ágyig.
Bizonyos szintig megértem, ha isznak, mert kicsit feloldódnak, és lazábbak lesznek, csak nem tudnak megállni.
Mert elkezdődik náluk az a korszak, amikor mindent ki kell próbálni. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Jó magam is ennyi körül vagyok, és bizony sokszor előfordul, hogy kiütjük magunkat a barátokkal. Nem megy a tanulás, vagy bármi más rovására, a hétköznapjaink teljesen átlagosan telnek. Nincs ezzel semmi baj véleményem szerint, majd tanulnak a dolgokból.
Azt meg senki se próbálja bemesélni, hogy tökéletes, és soha nem csinált, nem is fog ilyeneket csinálni.
Mármint attól függ, hogy érted.
Ivás és ivás közt is van különbség. Nem mindegy, hogy valaki a buli kedvéért, vagy azért iszik mert alkoholista. Az utóbbit akár okozhatja a túlzott tiltás is, olyan "csak azért is" dolog, vagy menekülés valami elől. De te azt mondod pultos vagy egy szórakozóhelyen, úgyhogy szerintem csak szimplán túlreagálod a fiatalos kicsapongást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!