Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy oldjátok meg a pia...

Hogy oldjátok meg a pia bevitelét Balaton Soundra?

Figyelt kérdés

Ugye elvileg nem lehet bevinni alkoholt, de biztosan Ti is kicseleztétek már a rendszert, hogy csináltátok, mik a tapasztalatok, egyáltalán szigorúan veszik ezt?!

Előre is köszönöm.

2012. máj. 22. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem alkoholos italt bevihetsz akkor van egy módszer, amit régen alkalmaztunk vagy 10 éve és akkor még mindig bejött. Papír tetrapakk dobozos narancslét kell venni, egy injekciós tűvel vagy hasonlóval ki lehet szivattyúzni a lé felét, majd ugyanilyen módszerrel vodkát injekciózni bele, majd pedig összerázni. Ez még a seregben is működött, ahol sokszor átnézték a csomagunkat nincs-e benne illegális dolog, de a narancslére senki sem gondolt. Amit még ott csináltunk ,az a duplafenekű csomag, postán jött a csomag, műanyag vagy fa ládában, a és dupla feneke volt, az aljába meg mentek az értékesebb vagy tiltott dolgok pl. házi pálinka, házi kolbász stb. amit előszeretettel dézsmáltak a feljebbvalók meg az öregek. Egy preparált utazótáska pl. jó lehet fesztiválokra is, ezt anno sose használtuk, ma meg már nem járok fesztiválra, kiöregedtem, de kötve hiszem, hogy átvilágítanának minden csomagot, a duplafenekűvel sem bukott le soha senki, pedig volt ,aki telhetetlen volt, és a 30 centis doboz belül csak 10 centi mély volt.
2012. máj. 30. 09:53
 2/4 A kérdező kommentje:
A kreativitás hiányában szenvedtem, de ezzel megvilágosultam teljesen! Köszönöm szépen!
2012. jún. 4. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokszor bejön az ásványvizes üvegbe töltött pálinka is, azt mondod szénsavmentes víz, viszont fennáll a veszel, hogy megszagolják vagy megkóstoltatják veled, és akkor bukás.

A dupla fenekű táska jó ötlet csak ki kell jól bélelni ,hogy ne csörömpöljön.

2012. jún. 5. 09:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Írok, hátha valaki hasonló cipőben jár.1 Literes (soundra) Sprite-os üveg - ami ugye zöld -, tehát simán mehet bele vodka. Következő a mechanika: kibont, szprájt ki, vodka be, kupak ráteker, forrasztóval a kupak aljáról leszakadt kis műanyag kör pöttyeit megforrósítjuk, és visszanyomjuk rá. Ha kérdezi a biztonsági őr, ki sincs bontva! :)

De a Sió dobozos üdítőknek az alját ki lehet úgy bontani, hogy ki lehessen a tartalmát önteni, majd pillanatragasztóval vissza lehet ügyeskedni, de óvatosan, nehogy feloldja az alcohol a pillanatragasztót, mert lehet hogy maradandót alkotna a szervezetben. Sejtem, hogy nem túl egészséges.

2012. jún. 7. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!