Van olyan oldal a neten, amivel sokáig el lehet ütni az időt?
Figyelt kérdés
Olyan oldalt keresek ami órákig leköt, és el lehet rajta szórakozni, legyen az játék, bármi. Ez az oldal is ilyen volt, csak a sok idióta embertől néha végleg elmegy a kedvem.2009. jún. 25. 07:35
1/14 anonim válasza:
www.filmkatalogus.hu
én itt szoktam elnézelődni az időt...
2/14 anonim válasza:
Az englishrussia.com . Muszkaföld válogatott kuriózumai (és egetverő baromságai)...
3/14 anonim válasza:
Attól függ, milyen beállítottságú vagy.
Én nő vagyok, lakberendezési dolgokat, bútorokat, növényeket szoktam nézegetni, és ha játszani támad kedvem: www.egyszervolt.hu :)) Igaz, hogy kisebb gyerekeknek való játék a zöme, de egyik-másik engem is megizzaszt! És ugyanitt rengeteg régi rajzfilmet megnézhetsz (Frakk, Magyar népmesék, Pom-pom stb.)
4/14 anonim válasza:
Szerkeszd a Wikipédiát, az jó sok idő.
8/14 anonim válasza:
napiszar.com, viss.zug.hu, myvip.hu
10/14 anonim válasza:
www.hotdog.hu - ha nem ismered, az is sok időt igénybe vesz, míg kitapasztalod, mi hogy merre, meg megtalálod, ami igazán leköt.
www.origo.hu - fórumok, cikkek, gondolom ismered
www.honfoglalo.hu - netes kvízes területfoglalós játék
www.kvizpart.hu - kvízeket tölthetsz ki egész nap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!