24-hetes babás vagyok! Milyen babakocsit vegyek? Amit sokáig tud használni a babám? Esetleg olyan oldal is ahol meglehetne nézni?
Nekem ilyen van: [link]
Kicsit nehéz, de nincs olyan rossz állapotú aszfalt, amn át ne küzdjük magunkat, ráadásul kis autóban is elfér, mert a kerekei nagyon egyszerűen kiszedhetők. Mi nagyon szeretjük:-)
Egy 6 hós fiúcska anyukája
Nekünk ilyen van, hordozóval együtt:
Nagyon megvagyok vele elégedve, mindent kibír, és alulra sok minden elfér.
nagyon sokmindentől függ az, hogy milyet vegyél. akarsz-e mózest, hordozót, van-e autód, milyen terepviszonyokon szeretnéd használni, mennyit szánsz rá, stb. rengetegféle van, 10től 300ezerig szerintem. először is ki kell találnod, hogy mire szeretnéd használni.
mi a következő mellett döntöttünk:
pont ilyet vettünk. most le is van árazva. (amikor én vettem 3 hete, akkor természetesen még nem volt. :D) 4 funkciós, 90 ropi, mózes, hordozó, illetve sportrész, 3 éves koráig jó a babónak. ha még egy 10est rászánsz, akkor adnak hozzá autóba beköthető talpat is, és akkor egyszerűen ki-be tudod szedegetni az autóból is, ha szükség van rá. (egyébként is beköthető enélkül is a hordozó, csak körülményesebb.) ja, a mózes is beköthető a kocsiba, eleinte jobb a babának, ha abban van vízszintesen. minden infót megtalálsz róla itt. azért választottuk ezt, mert a hordozó 3,5 kilo, a mózes 4 kilo, a váz meg 9 kg, szerintem nem nagyon találsz könnyebb babakocsit. ja, és a váza összecsukható, állva is tudod tárolni, kis helyet foglal, illetve a kocsi csomagtartójába is könnyen befér. csak jót tudok mondani róla, és a többi ilyen multifunkciós kocsihoz képest szerintem árban is ott van. remélem segíthettem, ha nem is pont neked, de valakinek, aki ilyet keres, ha már ennyit gépeltem :D
üdv, 38 hetes
Szia
Nekünk egy Retrus Rubi van, ami egy strapabíró, könnyen kezelhető, klasszikus babkocsi.
(Téglalap alakúra csukható. A fekvőfelülete több pozícióba dönthető – ülő, félig fekvő vagy fekvő. Ha a háttámla vízszintesig van döntve, akkor újszülöttek számára is használható)
Nem számít nagy márkának, és ezért az ára is csak 30-35 ezer között mozog újonnan, de használtan feleennyiért is lehet kapni.
Kicsit nehéz, de mivel nagy és széles belül, ezért sokáig kényelmes volt a lányomnak. Nagy kerekei vannak, és ez igencsak jól jött a hepehupás utakon, vagy akár a hóban, latyakban. Jól rugózik, ez is szempont volt nálunk a vacak utak miatt. A tolókar természetesen megfordítható.
Szerettem ezt a kocsit, jelenleg a 4.kisgazdája használja, és még mindig nincs elnyűve.
itt egy link, a miénk ugyaniylen volt, de itt szét tudsz nézni, elég sokféle kocsi van.
Most egy extrakönnyű, 5,5 kilós Chicco sportkocsit használunk, ezt is csak dícsérni tudom.
De ha újszülöttnek választasz kocsit, és többfunkciósat szeretnél, akkor az első időkben jobb a nagy mélykocsi, később meg vehettek egy kicsi ernyőkocsit.
Szia! Én 22 hetes vagyok, de mnár án is szemezgetek. Eddig a legjobb amit találtam ezen a honlapon volt. A multifunkcióssal szemezgetek, ami ha jól rémlik a 115 ös számú.
Én a Pierre Cardin 647-t vettem meg nagyon tágas árban is jó
Nekem Symbaba kocsim van, nagyon szeretem. Jó a rugózása, kényelmes, 4 fokozatú a háttámlája, strapabíró, rengeteg zsebe van, és ablaka; bevásárlókosár van rajta, a tolókar mérete is állítható, két irányban tolható, ... . Fordulni kicsit nehezebb vele, mivel fix kerekes, de így a rossz járdákon sem történik velünk baleset. Igen jól bírja a rossz terepviszonyokat (földút, hó, gödrök).
Én itt találtam legolcsóbban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!