Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Első bulizás. De hogyan?

Első bulizás. De hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 17 éves vagyok, még sose voltam bulizni, barátaim se nagyon vannak. Igazából eddigi életem során sose csináltam semmit, csak otthon ültem a gép előtt.. Nem is vagyok túl jó arc stb... DE! Szeretnék megváltozni, szeretnék én is jó arc lenni, szeretnék barátokat, akik megtanítják hogyan lehetek olyan amilyen szeretnék. Arra gondoltam, hogy egy bulizástól talán több önbizalmam lenne.. Felmentem egy-két szórakozóhelynek a honlapjára, amiket pár ismerőstől hallottam.. Ezek közé tartozik ez a Bed Beach nevű is.. Hát láttam a honlapján egy videót. Ez nem igazán az én világom... HOGYAN TEHETNÉM AZZÁ?? :)

17/f

2012. máj. 1. 22:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2012. jún. 3. 23:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Kur.va biztonságos azért haltak meg ott többen,meg azért zárt be.Messziről kerüld a hajógyári szigetet ha jót akarsz magadnak,és az ilyen bu.zikra ne hallgass hogy milyen jó hely mert nem az.Inkább a Morrison's legyen a te világod.
2012. aug. 3. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!