Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Voltatok már a budapesti...

Voltatok már a budapesti White Angel Klubban?

Figyelt kérdés
Jó hely?Miért érdemes ott bulizni?
2012. ápr. 29. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem marha jó. voltam záróbulin és iszonyatjó volt. kezdjük ott hogy nagyon szép az egész hely, szép emberek járnak oda, elég hangos a zene, jó az akusztika, jó zenéket játszanak le, az illemhelyiség is nagyon tiszta.

részemről teljesen meg vagyok elégedve vele. elég színvonalas hely :) egész nyáron arra várok, hogy mehessek végre újra.

17/F

2012. aug. 30. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
drog,drogosok,felszínes emberek,nagyképű újgazdagok,meg csórók akim úgy tesznek mintha milliomosok lennének,rossz arcok,kur.vák.Van még kérdésed ?
2012. aug. 31. 12:42
 3/7 anonim válasza:
ha van társaságod haláljo! mert nagyon szep hely!!! es nem csak ezek vannak egyebkent
2012. szept. 21. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
előző úgy értette,hogy ha nem társasággal mész akkor meghalsz.Ja,van több ilyen is,de egyre több bezár szerencsére :D
2012. szept. 21. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:

én voltam most 19-én.Nagy buli volt,nagyon elegáns hely,sok csaj,jó zenék stb...Az árak azok nagyjából egy szinten vannak a többi clubbal.

Drogosok és nagyképű újgazdagok is voltak,ahogy a többi clubban!Aki nem akar drogosokkal bulizni,az menjen egy falusi kocsmába,mert mindenhol találni drogost...(sajnos)

2013. jan. 21. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenhol,de normálisabb helyeken kevés van.Képzelem milyen csajok voltak ott..Az árak nem lehetnek egy árban a többi clubbal,mert ez a legdrágább helyek között van.
2013. jan. 22. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Feltételezem,hogy aki white angel-be akar menni bulizni,az a hasonló árszínvonalú helyekhez van szokva,ez az oka annak hogy a többi helyhez hasonlítottam az árakat. Pl. Coronita,Studio stb...

A nőkkel pedig semmi gond nem volt,nem a pénzéhes ribvncokhoz kell menni táncolni,hanem az értelmesekhez!

2013. jan. 22. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!