Voltatok már a budapesti White Angel Klubban?
szerintem marha jó. voltam záróbulin és iszonyatjó volt. kezdjük ott hogy nagyon szép az egész hely, szép emberek járnak oda, elég hangos a zene, jó az akusztika, jó zenéket játszanak le, az illemhelyiség is nagyon tiszta.
részemről teljesen meg vagyok elégedve vele. elég színvonalas hely :) egész nyáron arra várok, hogy mehessek végre újra.
17/F
én voltam most 19-én.Nagy buli volt,nagyon elegáns hely,sok csaj,jó zenék stb...Az árak azok nagyjából egy szinten vannak a többi clubbal.
Drogosok és nagyképű újgazdagok is voltak,ahogy a többi clubban!Aki nem akar drogosokkal bulizni,az menjen egy falusi kocsmába,mert mindenhol találni drogost...(sajnos)
Feltételezem,hogy aki white angel-be akar menni bulizni,az a hasonló árszínvonalú helyekhez van szokva,ez az oka annak hogy a többi helyhez hasonlítottam az árakat. Pl. Coronita,Studio stb...
A nőkkel pedig semmi gond nem volt,nem a pénzéhes ribvncokhoz kell menni táncolni,hanem az értelmesekhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!