Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Finnlandiától menyire lehet...

Finnlandiától menyire lehet berugni?

Figyelt kérdés
Öcsém (16) meny buliba és már sokszor volt részeg vodkától és most azért mert elengedni mert már hozzászokott a szervezete de szerintetek sok neki töményen 5dl vodka?

2012. ápr. 27. 15:07
 1/7 mysterion1g ***** válasza:
K*rvára.. attol függ menyit iszik, az 5dl elég soknak hangzik, 16 évesen jobb esetben nincs anyira hozzá szokva a szervezete hogy megseéreze ha igen akkor meg komoly gondok vannak vele...
2012. ápr. 27. 16:13
 2/7 mysterion1g ***** válasza:
Amugy meg mindenkinek máshogy hat, főleg ha jól tudom a testömeg a mérvadó... illetve persze hogy menyire ván "rászokva" milyen gyakran iszik, evett-e elötte vagy nem, mást is iszik vagy sem, keveri-e szal ezt nehéz megmondani...de nem kéne 16 évesen egyátalán töményet inni... inni sem kéne, de 1-2 sör azt mondom belefér, senki sem szent, de tömény vodka fél liter.... kicsit too much...
2012. ápr. 27. 16:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Énis mondom neki és mutattam neki a kommenteket..Most nem tudom hogy elengedjem -e..:/ szerintetek?
2012. ápr. 27. 19:32
 4/7 mysterion1g ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok és a válaszom, ne, ne engedd el ha tényleg 5dl vodkát akar meginni és anyira nem megbizható hogy kevesebbel is beérje ha már mindenképpen inni akkor 16 évesen.

Én 19 vagyok és fiu, mégsem tartom menőnek ha valaki földig issza magát. Megkell tanulnia mindenkinek azt hogy kulturáltan akkár pia nélkül is szórakozni tudjon, de azt elismerem hogy sokszor nekem is kell 1-2 feles meg egy sör hogy menjen a party :) de nem-e körül forog az egész.

Neked mint a nővérének, nem tudom hány éves vagy de talán vannak tapasztalataid neked is, azt javasonám hogy mindenkép vigyázz rá mert 5DL vodka 16 évesen nem sok jót jelent...Szal, próbáld meg mindenképpen lebeszélni róla... nagyon komoly gondokat tud okozni ha már 16 évesen így iszik... Nekem hugom van, de ő mondjuk nem ilyen tipus de biztos nem engedném hogy tönkre tegye magát. Akár 18 akár 16... :)

2012. ápr. 30. 00:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Nem engedtem el :)
2012. ápr. 30. 11:04
 6/7 mysterion1g ***** válasza:
Hehe, első vagyok, nagyon helyes :) Vigyázz rá :) Remélhetőleg, elöbb utobb kinövi, és rájön hogy nem az a menő aki sokat iszik, hanem az aki kulturáltan, mértékkel. :)
2012. máj. 2. 01:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Reméllem megérti hogy miatta tettem :) és köszi a segítséget :)
2012. máj. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!