Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A psp 3004 menyire éri meg?

A psp 3004 menyire éri meg?

Figyelt kérdés
azt szeretném tudni hogy menyire éri meg a pénzét ? nem-e akkad be egy kis játéktól stb..
2012. márc. 21. 14:19
 1/3 Selo válasza:

Üdv!

Előnye, hogy ha a játékokat letölteni akarod és nem venni, akkor rá tudod rakni egy rövid flashelés során és játszani velük. El lehet vele szórakozni, minden fut rajta gördülékenyen aminek egy PSP-n futnia kell.

Hátránya a PSP 2004-hez képest, hogy elvileg a színek megjelenítése máshogyan van megoldva, de állítólag nem annyira észrevehető.

A legeslegnagyobb hátrány ezekkel a PSP-kel kapcsolatban, hogy már nem készítenek rá új játékokat, koruk lejárt. :( Mivel most dobják piacra az új generációs PS Vita-kat, ha úgy tetszik PsP 2-ket. Ezek viszonylag még eléggé drágák, és még nem jön ki hozzájuk sok játék így az elején, de sokkal szebb grafika megjelenítésére képes, és kényelmesebb az irányíthatóságuk de ezeket még nem "törték" fel.

Remélem segítettem

További szép napot :)

2012. márc. 21. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem pont most nem éri meg psp-t venni, ahogy látom futtatják ki... ugyan az lesz a sorsa a VITA miatt mint a ps2-nak a 3 miatt. Szerintem ha most veszel nem rögtön de 1-2 év múlva megbánod, én is így jártam a ps2-vel. Szerintem inkább gyűjtsél még pénzt és vegyél egy komolyabb konzolt.
2012. márc. 21. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2012. márc. 23. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!