Jó lett ez a portré a nagypapámról? Mit javítsak rajta?
Figyelt kérdés
Jó lenne , ha bemásolnátok légy szí'! ( Tudok linkelni, csak telefonról internetetem )
kepfeltoltes.hu/view/120413/F_nyk_p0458_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2012. ápr. 13. 11:21
1/11 anonim válasza:
kepfeltoltes.hu/view/120413/F_nyk_p0458_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerintem nagyon jó lett. :)
2/11 anonim válasza:
Ohh valamiért nem rakta be rendesen nekem se a linket. :S
3/11 Smartguy86 válasza:
Nem rossz. Jó megfigyelő vagy. Gyakorolj még és egyre jobb lesz. Fektess több munkát a részletekbe is, mert ez így elég steril még.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Egyébként mire értetted? Mit kéne változtatnom? Betónusoznom? Amúgy még nincs kész. :) Papám 70. születésnapjára lesz. Egyébként õ festõ, és grafikus. Ja és én 12/l vagyok :)
2012. ápr. 13. 11:36
6/11 Smartguy86 válasza:
Fény-árnyék hatások, apró mélyedések, szőrszálak, bőrhibák, stb. A sapka is lehetne kidolgozottabb. Végső soron igen, tónusokkal, de figyelembe véve a fényt is - tehát ne legyen sötétebb a bőr, mint a fekete sapka pl.
7/11 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsokat! :) Köszönöm! :)
2012. ápr. 13. 11:40
8/11 Smartguy86 válasza:
Ez amúgy gyakorlásnak jó, amíg megtanulod az arányokat és a fény-árnyék hatásokat. Ha már biztos leszel a dolgodban, akkor elkezdhetsz belevinni valami művészit is. Sokan megragadnak ezen a szinten - belőlük lesznek az utcai rajzosok: jól lemásolják, amit látnak, de igazából semmi rendkívülit nem adnak vissza.
9/11 A kérdező kommentje:
Még soha nem tanultam, és nem is csináltam portrét. :) ( na jó egyszer, amikor a nagymamámat rajzoltam, de hát az.... :D ) Ez lett belôle:
kepfeltoltes.hu/view/120413/F_nyk_p0461_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2012. ápr. 13. 12:42
10/11 Smartguy86 válasza:
Ügyes vagy! Nagyon szép ajándék lesz ez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!