A sárándi M47 tényleg nagyon balhés?
csak, mert állitólag a cigányok elég balhésak ott.
tapasztalat??
köszi!ez sem annyira megnyugtató..:S
de jöhet több tapasztalat ha van!
Több tapasztalat???
Tudnék mesélni hidd el a helyről, a kultúrájáról, az emberekről...De inkább nem teszem.Mindenki tapasztalja meg maga, ha elég merész, és nem hiszem, hogy sok kommentet kapnál a kérdésedre.Legyen elég annyi, hogy történtek már ott érdekes dolgok.Bulizni ki lehet menni, akkor nem kötnek bele senkibe, de ha egy kicsit is furcsa valami veled, elhiheted, hogy nem lesz nyugtod...4,5 év után tudom, ott nőttem fel.Sok sikert.Egyébként hány éves vagy?
Szia!
Utolso vagyok!Igen kultuszhely volt valamikor..Az a baj, hogy a régi fénye már megkopott.Átalakult a hely is a társaság is, de hát változnak a korok.Ez most nem az igazi hamisitatlan techno éve volt.Sokkal gyengébb, ha jó bulit akarsz, Kvittára, Kröecherre érdemes kimenni, bár elvileg most 20án is jó zene lesz, de én már nem bizok benne, legfeljebb kellemesen csalodok ha mégis..Jó bulizást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!