Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A sárándi M47 tényleg nagyon...

A sárándi M47 tényleg nagyon balhés?

Figyelt kérdés

csak, mert állitólag a cigányok elég balhésak ott.

tapasztalat??

2009. jún. 18. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok egy clubbos típus, inkább kocsmákba járok, de elég sokat hallottam erről a helyről. Ismerőseimbe tavaly belekötöttek, sőt még késsel is fenyegetőztek. Végül nem lett belőle semmi. Ezt az esetet leszámítva szeretik azt a helyet, rendszeresen járnak oda szórakozni.
2009. jún. 18. 14:50
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi!ez sem annyira megnyugtató..:S

de jöhet több tapasztalat ha van!

2009. jún. 19. 10:32
 3/5 anonim válasza:

Több tapasztalat???

Tudnék mesélni hidd el a helyről, a kultúrájáról, az emberekről...De inkább nem teszem.Mindenki tapasztalja meg maga, ha elég merész, és nem hiszem, hogy sok kommentet kapnál a kérdésedre.Legyen elég annyi, hogy történtek már ott érdekes dolgok.Bulizni ki lehet menni, akkor nem kötnek bele senkibe, de ha egy kicsit is furcsa valami veled, elhiheted, hogy nem lesz nyugtod...4,5 év után tudom, ott nőttem fel.Sok sikert.Egyébként hány éves vagy?

2009. júl. 23. 19:37
 4/5 A kérdező kommentje:
24 éves!és az vmiféle kultuszhely azért lennék rá kiváncsi!meg szeretem a jó techno zenét!
2009. júl. 24. 14:58
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Utolso vagyok!Igen kultuszhely volt valamikor..Az a baj, hogy a régi fénye már megkopott.Átalakult a hely is a társaság is, de hát változnak a korok.Ez most nem az igazi hamisitatlan techno éve volt.Sokkal gyengébb, ha jó bulit akarsz, Kvittára, Kröecherre érdemes kimenni, bár elvileg most 20án is jó zene lesz, de én már nem bizok benne, legfeljebb kellemesen csalodok ha mégis..Jó bulizást!!

2009. aug. 15. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!