Amúgy tök szép,hogy Fankát hallgatsz,remélem fel is fogsz valamit abból,amiről "magyaráz":)
2012. ápr. 2. 22:51
12/28 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz.de itt a rajz a lényeg.ami szép.
2012. ápr. 2. 22:52
13/28 anonim válasza:
szerintem aranyos
2012. ápr. 2. 22:58
14/28 anonim válasza:
akik rosszat mondanak, csak irigykednek :D
szerintem nagyon jó lett, én 20 éves létemre is kb a pálcikaemberig jutok el :D
2012. ápr. 3. 08:01
15/28 anonim válasza:
Szerintem nem lett rossz! :)
Különben is, a gyakorlat teszi a mestert, először senki nem tud úgy rajzolni, mint a profik. Szép dolog az igyekezet, ha minden nap rajzolsz egy kicsit, akkor hamar ügyesen fogsz tudni! Úgyhogy sok sikert!
2012. ápr. 3. 08:41
16/28 anonim válasza:
A ló arányai nem rosszak, az emberen még dolgozhatnál. Próbálj meg megnézni képeket lovasokról és lemásolni. Egyébként maga a rajz egyáltalán nem rossz, ne törődj azokkal akiknek nem tetszik,13 évesen ennél jobbat csak nagyon tehetségesek, és művészeti sulisok rajzolnak, az meg hogy milyen zenét hallgatsz a te dolgod, de azért ne menj el ilyen hungarista irányba
2012. ápr. 3. 09:01
17/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív és negatív (nem a bunkó) válaszokat is.
És kedves első és második válaszoló megnézném a ti rajzotokat is. ;)
Amúgy csak egy 'lecke' volt szóval különösebben nem érdekel..hogy mit mondtok az ember ki lesz javítva.
2012. ápr. 3. 16:28
18/28 anonim válasza:
Szerintetek ez jó? ( nem lehet fél órában egynéltöbb kérdésem :D )
Az enyémet nézheted... én pont olyan béna vagyok, mint te, de legalább nem reklámozom itt a bénaságom. tessék, ez egy rajz: [link]
2012. ápr. 12. 19:26
20/28 anonim válasza:
Most miért cseszed le a kérdezõt? Nem lehet mindenki "rajzos" ! Aki azt a lovat rajzolta, biztosan egy profi . Én ( nem dicsekvés) értek A rajzokhoz, és aki nem tud nagyon rajzolni, annak ilyen rajz tökéletes. nem kell mindjárt lecseszni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!