Miért van, hogy akármit kiírok, vagy belinkelek a facebook-ra soha senki nem lájkolja vagy szól hozzá?
Figyelt kérdés
Van 110 ismerős, mind volt osztálytárs, vagy jó ismerős, én bezzeg sok mindenkinek küldök lájkot meg kommentet, mert tudom, hogy jól esik a figyelem...2012. márc. 30. 23:51
11/12 xxxstars válasza:
Próbáld meg átállítani a láthatóságot csak Én-ről ismerősökre! Én már jártam így 2 napig semmi értesítés, aztán vettem észre, hogy csak Én látom a bejegyzéseimet. :D
12/12 anonim válasza:
Pont ezért. Én visszanéztem a régi megosztásaimat, most hogy lehet éveket külön nézni FB-on, hát szörnyű, miket osztottam meg gimis fejjel. Ne ossz meg minden oldalt, amit elolvastál, épp azért nem lájkolnak, mert már mindenki unja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!