Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A barátom jövöhéten lesz 16...

Lalauki kérdése:

A barátom jövöhéten lesz 16 éves. Nem tudom h mit aggak neki. a barátaim már azt is mondták h feküdjek le vele! Én benne vagyok de annyira nem tudom h ez jő ötlet-e. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Azért ki próbálnám! Mert érdekel h milyen érzés mert én még sose csináltam de még a barátom se.... 1 hónapja vagyok vele csak és nem tudom h mi legyen
2012. márc. 29. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, 13?
2012. márc. 29. 14:11
 2/3 A kérdező kommentje:
ja 13 vagyok
2012. márc. 29. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha 14 év alattival létesít szexuális kapcsolatot valaki, elég könnyen a dutyiban találhatja magát.

Márpedig a szüleid ha megtudják, hogy ilyen fiatalon ilyen könnyen adod magad, simán feljelentik a megrontódat is, akár beleegyeztél, vagy te kezdeményeztél.

Szóval ne feküdj le vele inkább.

Miután te jársz vele és te ismered, nem tudhatjuk, minek örülne, Gondold végig a hobbijait, és adj valami ahhoz kapcsolódót. Vagy egy üveg jobbféle piát, bár még mindketten gyerekek vagytok hozzá ugye, és lehet anyuciék nem vennék meg helyetted örömmel. :D Könyv...? A Hunger games a legújabb sláger pl ahogy tudom.

2012. márc. 29. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!