Milyen hobbim legyen? ötlet?
Figyelt kérdés
Jó hangom van de nem akarok énekelni mert annyi énekes van már...biciklizni szeretek de unom.valamit alkotnék.nem tudok rajzolni2012. márc. 25. 14:51
1/8 Rygel válasza:
Nem tudom mennyire érdekel a téma téged, Tudok ajánlani makett és model készítést. Használhatsz papírt, fát vagy fémet hozzá. Vagy ha számítógépjáték alkotására gondoltál tudom ajánlani a gamemaker8at, valahol a neten tudsz találni egy "free trial" verziót, ahhoz tudsz találni cracket is, ezáltal eléred, hogy minden hozzátartozó funkció használható legyen, és lényegében ojan lesz, mintha teljes verziód lenne. A program használata korlátlan időtartamú. Ha mikrofonod is van a kompidon csinálhatsz saját hangeffekteket a játékodhoz. Ha a játékod rendesen meg szeretnéd csinálni rá kell szánnod elégsok időt. Hobbinak megteszi ez is, ha érdekel az ijesmi.
2/8 A kérdező kommentje:
A makett érdekes...lány vagyok és sík hülye a gépekhez.
2012. márc. 25. 16:45
3/8 halibel válasza:
olvasni szeretsz? komolyabb könyveket? mangákat?
4/8 A kérdező kommentje:
Olvasni szoktam.valami látványos kéne:-D
2012. márc. 26. 14:12
5/8 halibel válasza:
lássuk csak. zongorázni? őő. magtanulni rajzolni? xD
6/8 anonim válasza:
Látványos? Hogy érted? Lássák, hogy milyen hobbid van, vagy mutogatni szeretnéd a végterméket?
Hímzés, kötés, horgolás, fafaragás, cserépedények gyártása... A neten milliónyi ötletet, képet, mintát, sablont találsz.
8/8 A kérdező kommentje:
85%osnak:igen,ilyenekre gondoltam.jó ötletet adtál:-)utolsónak;azóta sem tudok rajzolni
2012. ápr. 16. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!