Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit szerettek a mangákban?

Mit szerettek a mangákban?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Neked mi a hobbid, kérdező?

Te mit szeretsz benne?

2012. márc. 25. 21:42
 2/7 halibel ***** válasza:
hát, nem is tudom. izgalmas, szép, szomorú, vagy nagyon vicces:) egyszóval szeretnivaló. SZERETNIVALÓ. az. <3
2012. márc. 26. 13:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Horgászom ,barátaimmal vagyok bulizok, de nem tudom mi köze van a kérdéshez?
2012. márc. 26. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Csupán annyi köze van ,hogy ez is egyfajta időtöltés,az animézés is,ugyanúgy mint a horgászás vagy a bulizás,én is szoktam horgászni,bulizni is,ez csak egy kis plusz.Nahát a 3. Espada:)
2012. márc. 26. 21:16
 5/7 halibel ***** válasza:

natehát, bővebben.

van, hogy kivagy a sírástól, vagy kifekszel a röhögéstől, nem bírsz magaddal az izgalomtól.És ha megtalálod az igazi mondanivalóját... és azok a bonyolult személyiságek( pl.Gaara, Zuko) vagy a szeretnivaló lököttek ( pl. Naruto, Aang). Én kérdezem: Mit nem szeretsz a mangákban? (nahát, a 6. espada :D )

2012. márc. 27. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg műfaj van, és mindenki megtalálja benne a kedvére valót :) Ennek is megvan a maga kultusza meg persze vannak ugyanolyan kliséi is, mint a filmeknek :D Remélem, nem az a típus vagy, aki gyerekmeséknek tartja a mangákat és animéket :D csúnya tévedés lenne
2012. máj. 8. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Mit szeretnek az emberek a képregényekben?

Ugyanaz a kettő csak máshol nyitod ki.

Olyan mintha egy könyvet olvasná csak képekkel, na bumm. Ha van egy érdekes sztori jó karakterekkel akkor már meg vagy véve.

És én személy szerint imádom a különböző rajzstílusokat nézegetni, rengeteget tanulhat az ember a mangákból/képregényekből ha amúgy rajzzal foglalkozik.

Ez csak a történet mesélés egy képes formája, mit nem lehet benne szeretni?

2020. dec. 20. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!