Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért ilyen utolsó tahók a...

Miért ilyen utolsó tahók a Morrison’s-os biztonsági őrök?

Figyelt kérdés

A Morrisons 2-ben még nem volt példa konkrét sérelemre, de az Operában annál inkább. Barátnőm rosszul volt, bementem vele a vécébe, bezártam az ajtót. Egy perc múlva elkezdte püfölni az ajtót a biztonsági őr, meg valami hozzá tartozó csaj, hogy azonnal nyissuk ki. Kb. kiráncigáltak minket, és üvöltve közölték, hogy menjünk kifelé, hagyjuk el a helyet. A kijáratig a biztonsági őr végig ordított velünk, közölte, hogy barátnőmnek az a szerencséje , hogy lány, egyébként már megverte volna. És tényleg úgy nézett ki, mint aki mindjárt nekünk jön, minősíthetetlenül agresszív volt.

Komolyan, mit csinálnak azokkal, akik tényleg rászolgálnak arra, hogy kidobják őket? Halálra verik? Én azt érzem, hogy ezek totálisan arra hajtanak, hogy a lehető legapróbb dolgokba is beleköthessenek, hogy színt vigyenek a szánalmas kis életükbe..

Volt valakinek hasonló tapasztalata?

2012. márc. 20. 10:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ami a kinézetünket, ruházatunkat illeti, sem kihívóak, sem slamposak, igénytelenek nem voltunk. (szűk farmer, magassarkú, átlagos top)
2013. máj. 1. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor nem értem,a drogosokkal meg gondolom kesztyűs kézzel bánnak..:D

Na ugye..milyen volt az a magassarkú ? :D

2013. máj. 1. 22:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Az sem volt egyáltalán kirívó:D Asszem az még a fekete bokacsizmám volt, kb 5 cm-s sarokkal. De nem az a vékony fajta, amin csak úgy imbolyog az ember:D hanem normális, biztonságos sarka volt.
2013. máj. 3. 22:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor jó :D Remélem is :D Sztem az az amelyik még jól is néz ki :D
2013. máj. 4. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!