Miért ilyen utolsó tahók a Morrison’s-os biztonsági őrök?
A Morrisons 2-ben még nem volt példa konkrét sérelemre, de az Operában annál inkább. Barátnőm rosszul volt, bementem vele a vécébe, bezártam az ajtót. Egy perc múlva elkezdte püfölni az ajtót a biztonsági őr, meg valami hozzá tartozó csaj, hogy azonnal nyissuk ki. Kb. kiráncigáltak minket, és üvöltve közölték, hogy menjünk kifelé, hagyjuk el a helyet. A kijáratig a biztonsági őr végig ordított velünk, közölte, hogy barátnőmnek az a szerencséje , hogy lány, egyébként már megverte volna. És tényleg úgy nézett ki, mint aki mindjárt nekünk jön, minősíthetetlenül agresszív volt.
Komolyan, mit csinálnak azokkal, akik tényleg rászolgálnak arra, hogy kidobják őket? Halálra verik? Én azt érzem, hogy ezek totálisan arra hajtanak, hogy a lehető legapróbb dolgokba is beleköthessenek, hogy színt vigyenek a szánalmas kis életükbe..
Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Bocsi, most láttam, hogy a hosszú komment is tegnap jött, gondolom tőle kérdezted az öltözetet.
Moncsy, ez nagyon durva, sajnálom, hogy ez történt veled:( Elhiszem, hogy nem csináltál semmit, nekem is az volt a tapasztalatom, hogy ok nélkül kötöttek bele az emberbe...
Amin külön csodálkozom, hogy Morrisons 2-ben még soha nem volt ilyen negatív tapasztalatom, pedig egyszer sikerült borzalmasan lerészegednem ott. Bár lehet, hogy csak szerencsém volt..Morri 2-ben is elég nyomasztóak a biztonságiak, de Operában meg kifejezetten látni, h ők keresik a konfliktust, mega problémákat...
Lényeges kérdés pedig :D De igen,az előző válaszolónak írtam :D
Hát ez tényleg elég durva.De a Hajógyárin meg is ölnek,ha nem tetszel nekik.
Kíváncsi vagyok az a 2 lány mitől nem tartotta be a ház szabályait.
Igen. Ráadásul nem látványosan volt rosszul, tehát nem az volt, h kidőlt, v összehányt volna bármit is..
Elég nyugisak vagyunk mindketten, soha nem kerestük a balhés helyzeteket, és nem szolgáltunk rá, h ezt csinálják velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!