Melyik élménydúsabb és szórakoztatóbb: Vidámpark vagy aquapark?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 11:36
1/12 anonim válasza:
Vidampark. Az aquaparkban csak csuszdazni lehet, csak a csuszdak merete, szine, alakja valtozik. A vidampark valtozatosabb.
2/12 anonim válasza:
ha nagy a hőség,akkor az aquapark sztem a jobb választás. Igaz h csak a csúszdák mások,de vannak nagyon-nagyon jók. Legalábbis én imádom! A vidámpark se rossz,csak sok az olyan cucc,amibe beleülsz,aztán úgy felfordul a gyomrod, hogy a többitől a kedved is elmegy :P
3/12 anonim válasza:
Vidámparkban több a lehetőség, én jobban szeretek oda járni. Aquapark egy idő után unalmassá válik.
4/12 anonim válasza:
én az aquaparkra voksolok! nem csak ugyanolyan csúszdák vannak ám...a legtöbb helyen vannak ugrálótornyok, hullámmedencék is! én ezt jobban élvezem mert imádom a vizet!
5/12 anonim válasza:
asszem a vidámpark..imádom a pörgést a amgasságot...úhh már alig várom h menjünk haverokkal :)
6/12 anonim válasza:
sztem is aquapark mert vidámparkba a nagy melegbe könnyen rosszul lehet lenni..tapasztalat
:D
7/12 anonim válasza:
EGYÉRTELMŰEN A VIDÁMPARK :d TÖKMINDEGY HÁNY FOK VAN!!! :D
9/12 anonim válasza:
Vidámpark...Sokkal több minden van,és tele van fákkal szval árnyékosXD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!