A szüleim nem engednek semmilyen pubba meg ilyen helyekre, mit csinaljak hogy meggyözzem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 17:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem kicsit hanyagold a dolgot kb 4-5 napig! Ez alatt "kényesztesd" őket! Szerintem el fognak engedni!
2/5 anonim válasza:
a pub klub, vagy public?
ha klub, akkor először tanulj meg írni, és addigra talán nősz annyit, hogy elmehess.
ha pub, akkor: nem ismerem a szüleidet, biztos, hogy oka van, hogy nem mehetsz el, még ha nem is te tehetsz róla. találd meg az okát, hogy mért nem mehetsz. talán akkor meg tudod majd oldani.
3/5 anonim válasza:
Figyelj!
Én 3 éve járok úgy kocsmázni a haverokkal, hogy a szüleim egy ilyen alkalomról sem tudnak. Ezt ne úgy értsd hogy eltűnök és kész, nem csupán elmondom, hogy a barátaim társaságában leszek. A szüleim sosem kérdezték hogy hol, de szerintem tudják ők is, de mivel látják rajtam, hogy sohasem viszem túlzásba, ezért még nem említették nekem, így ilyen kölcsönös hallgatás övezi ezt a témát.
4/5 anonim válasza:
Szerintem mej oda anyád hoz és dugd meg úgy hogy kifröcsögjön a g eci apádat meg szo pd le és verd kki neki aztán elengednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!