Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mire jó a Facebook?

Mire jó a Facebook?

Figyelt kérdés
Semmi értelme,ha 5000ismerősöd van,semmi értelme,hogy tök vad idegenekkel beszéled meg a minden napi életedet!szerintem nem sok értelme van az egésznek,elvégre ismerkedni személyesen a legjobb!:) szerintetek?ti mit gondoltok a Facebookról? :)
2012. márc. 6. 22:57
1 2
 11/18 anonim válasza:

A Facebook arra való, amire használod.

Ha valakinek 500 ismerős a cél és az, hogy ott vitassa meg a mindennapi dolgait, akkor azt kapja.

Ha valaki fb kapcsira vágyik, azt kapja.

Ha igénytelen idézeteket, vicceket, hoaxokat küld, azt fog kapni.

Eleve úgy indul, hogy ez nem ismerkedési portál, hanem kapcsolatépítő. Nem ismerkedsz, nem a kötelező (hol laksz, hány éves vagy) stb. hülyeségeket kérdezed meg, hanem értelmes dolgokrl lehet csivitelni. ja kérem, ehhez értelmes dolgokat kell bejelölni és nem a Whycusshka Vagyok Tschőő nevű műmájer ribancokat meg a kamerás mobillal fotózkodó suttyókat.

Érdekes, én tudom 4 éve úgy kezelni a profilt, hogy a privát életem nem ott zajlik, viszont azon kívül szinte minden.

Azt kapod, amit adsz. Ez a fészre is érvényes.

2012. márc. 7. 13:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Na igen...pl ez a temetés durva elég gáz...főleg az,ha még lájkoolják is!!!ha már valaki van olyan hülye,h kiírja,akkor a minimum a társadalomtól,hogy részvétet nyilvánít,nem "tetszik"-eli,mert ez egyáltalán nem boldog dolog!!és amúgy igen,erről kéne,hogy szóljon,a kapcsolattartásról,és nem az ismerkedésről!!
2012. márc. 7. 14:56
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló:szerintem teljes mértékben igazad van!jó,ha tudod kezelni a profilodat.én még csak próbálkozom.köszönöm válaszodat!:)
2012. márc. 7. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem 20 ismerősöm van, de sohasem írnak, vagy lájkoják az írásaimat. Olyan, mintha tök egyedül lennék fennt. Azt sem tudják szerintem, hogy élek e vagy már meghaltam.
2012. márc. 7. 17:09
 15/18 A kérdező kommentje:
nekem kereken 300ismim van(és mindet ismerem személyesen!)nem szoktam egyszerre 4-nél többel beszélni,de mindenkivel szoktam,még ha valakikkel ritkán is...:) és én is csak kapcsolatTARTÁS-ra használom,nem a kialakítására!:)
2012. márc. 7. 21:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Kapcsolattartásra? Az a baj, hogy vannak olyanok, akinek a szomszédjában van a barátja, de a facebook-on beszélgetnek. Ahelyett, hogy átmenne hozzá, és ott beszélgetnének. A facebook ellustítja az embert. Még azt sem lehet kideríteni valakiről ott, hogy hány éves. Az idővonalára kell menni legalulra a születésre. Az iwiw-en pedig egy kattintás az adatlapjára és már meg is tudja az ember, hogy hány éves.
2012. márc. 9. 17:47
 17/18 anonim ***** válasza:
+1 az utolsóra
2012. márc. 9. 18:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Végülis igazad van(utolsó előtti kommentelő) nem tudom én sem,hogy miért nem jobb átmenni,akkor tudja is a reakciókat a beszélgetésre,mert face-n ha beszélsz valakivel nem tudhatod,hogy tényleg olyan a kedve,amilyen smiley-t tol....ahogy a szöveg is mondja "S Facebook-on pár karakter,amit érzel smiley-val takard el" és sajnos nagyon sok barátom ezen a szövegen "él" úgymond...:SSS semmi értelme,max a kapcsolattartás...de nagyon sokan nem arra használják.ezzel lassítva a rendszert azok számára,akiknek fontos lenne,hogy távolabbi barátokkal/családtagokkal nyugodtan ill. gyorsan tudjanak kommunikálni...:S
2012. ápr. 27. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!