Mire jó a Facebook?
Jo kerdes.De koltoi.:) Valos valaszt ugysem kapsz csak velemenyeket.
En meguntam a feszbukot meg azt a sok memenek nevezett sz@rt(szerintem nem kalifikalnak mint memek),viszont tanultam is.Azt hogy mennyire hulyek es szurkek egyesek.
A tobbsegnek a fb arrol szol hogy kulonlegesnek probaljak mutatni magukat meg idiota poenokat irkalnak be.
En ugy gondoltam, ha mar megosztas, akkor osszunk meg erdekes dolgokat.Hat lehet akarmilyen erdekes egy cikk vagy video, ha nincs koze a szexhez meg az igenytelen poenokhoz, senkit nem erdekel.
Akkor ott vannak meg a beteggyerekes kepek meg ehhez hasonlok;az emberek meg a tizedik figyelmeztetes utan sem hizik el hogy a facebook egy fityinget sem fog atutalni senkinek a megosztasok miatt,es a kepekhez hozzairt tortenetek is szinte mindig kitalacion alapulnak.
Mire jo a facebook? Hat nem sokra.
sose használtam még ismerkedésre, azt hittem az adatlapok általában rejtettek
én szeretem mert külföldön dolgozom, a volt iskolatársaimat megtaláltam, családom is fenn van, és azok akikkel munka miatt ismerkedem meg, volt kollégák, a tanulóim, hogyha bármi kérdésük van, írhatnak stb.
Igen,ebben igazatok van,de azt utálom,h:
"-leszünk fb-n kapcsiban?:D
-aha:D
-jólvan.szeretlek életem,nagyon.
-énis drágám,te vagy a mindenem"
meg az ehhez hasonló gyökér megnyilvánulásokat...nem is ismerik egymást...-.-
nekem is van facebook-om,de csak azzal teszem magam kapcsolatban,akit személyesen ismerek,együtt vagyunk,és szeretem...azt jelölöm családtagnak,aki tényleg az,és nincsenek fölösleges ismerőseim!mert a többi hülyeség szerintem.meg az alkalmazások:milyen pia illik hozzás,milyen mese figura vagy,mennyire vagy szexi,stb...magyarázat:az a pia illik hozzám,amit megiszok,egyik mesefigura sem vagyok,és annyira vagyok szexi,amennyire annak érzem magam!
A facebook teszi az embereket kockává , nem a wow OMG!
Van olyan ismim aki lasan még aztis kiirja mien alakut szart!
És ez nem vicc!
Igazából értelme ebben a formában nem sok van... Szerintem főleg kapcsolattartásra való (család, távoli barátok, mint ahogy az előttem írók közül is mondták).
Viszont a júzerek nagy hányada (főleg ugyebár a korosztályom (tizenévesek) arra használják, hogy abszolút nem publikus magándolgokat tegyenek közzé. Lassan mindenki tudja hogy ki mit csinál lassan, bármilyen privát is a dolog.
Csak egy pár a legdurvábbak közül: "Temetésen vagyok :/"
Aztán amikor a "szerelmes pár" tagjai hamarább látják fb-n, hogy "szakítottak" velük (azért az idézőjelek, mert egy normális érzelmi kapcsolat nincs a korosztályban, legalábbis nagyon kevés, minden csak.. mindegy, nem ez a téma).
Most nem ugrik be több, de iszonyatosan durva dolgok is vannak.
Személy szerint arra használom, hogy tartsam a kapcsolatot az osztállyal. Van egy csoportunk, ahol megtudjuk beszélni a privát dolgokat,oda kerülnek fel a képeink, és ezekre a dolgokra kéne használni, nem a magánügyek kikiáltására... de ezt értesse meg valaki azokkal akik ezt csinálják :D.
Én is csak azért használom, mert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!