Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan kérjek anyától kerékpárt?

Hogyan kérjek anyától kerékpárt?

Figyelt kérdés
Július 7-én lesz a szülinapom és szeretnék egy új kerékpárt.Eddig mindig a bátyám bicaját kaptam meg és sohasem újat. Ami meg most van nem egy mai darab és állandóan leesik a lánc meg a váltója sem jó már. Anya minig azt mondja hogy meg kell csináltatni. egyépként ez a bicaj az övé volt. Én nagyon szeretek bicajozni. De sohasem érti meg hogy nekem végre egy saját kellene. Hogy Kérjem????
2009. jún. 8. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez aranyos kérdés. Mondd neki, hogy anya, úgy örülnék egy saját biciklinek...
2009. jún. 8. 17:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Születésnapomra jó lenne ha biciklit kapnék. De semmi képp se úgy állj oda hogy: Anya, aggyá' biciklit :))
2009. jún. 8. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy jó bizonyítvány és a születésnapod már elég apropó lenne;-)
2009. jún. 9. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én is így voltam ezzel, azután elmentünk a kék-fehér hipermarketbe és vettünk ott biciklit. Hát nem jártam jól vele, egy nyarat bírt, utána fogtam és a bátyám vagy 15 éves biciklijét átfestettem, vettem 2 komplett kereket + egy váltót hátra, és a te***-s bicikliről, a nem túl komplikált alkatrészeket átraktam. Ez volt 2 éve, és a biciklinek még mindig annyi a baja, hogy van benne egy kis nyolcas mert a cinkotai úton mentem vele:)
2009. júl. 17. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:

09:27-es vagyok:

Azt nem írtam, hogy szerintem csináld azt mint én, szétszeded a biciklit csavarjaira, majd a kormányt, a vázat, és a villát átkened kromofággal. Hagyod megszáradni, majd a legközelebbi boltban veszel kannás festéket (a fújósat)és lefested a bringád olyanra amilyenre szeretnéd. Ez lesz olyan 2000 Forint, tekintve hogy egy kanna kb 1000Ft. Hagyod a biciklit megszáradni, és addig elmész a legközelebbi bicikliszerelőhöz, és megmondod neki hogy szeretnél két felnit belsővel, és külsővel. Ha duplafalú felnit kérsz akkor az első kereked lesz kb ~4000, a hátsó meg ~4500 forint, + ha veszel váltót az 3000, ami tökéletesen elég. Az egyéb alkatrészek még egy max 10.000-et felemészt, de akkor már olyan biciklit tudsz összerakni, hogy egy ideig nem lesz vele gond.Igaz ez a huszon párezer forintos tétel ez lehet hogy soknak tűnik, de egy hipermarketes biciklinek van ilyen ára, ami egy nyarat bír. És hiddel, nincs jobb érzés, mint mikor kérdezik tőled hogy honnan van a bicikli, vagy hogy milyen márkájú és te meg rávágod, hogy te csináltad. :)

2009. júl. 17. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!