Hogyan kérjek anyától kerékpárt?
09:27-es vagyok:
Azt nem írtam, hogy szerintem csináld azt mint én, szétszeded a biciklit csavarjaira, majd a kormányt, a vázat, és a villát átkened kromofággal. Hagyod megszáradni, majd a legközelebbi boltban veszel kannás festéket (a fújósat)és lefested a bringád olyanra amilyenre szeretnéd. Ez lesz olyan 2000 Forint, tekintve hogy egy kanna kb 1000Ft. Hagyod a biciklit megszáradni, és addig elmész a legközelebbi bicikliszerelőhöz, és megmondod neki hogy szeretnél két felnit belsővel, és külsővel. Ha duplafalú felnit kérsz akkor az első kereked lesz kb ~4000, a hátsó meg ~4500 forint, + ha veszel váltót az 3000, ami tökéletesen elég. Az egyéb alkatrészek még egy max 10.000-et felemészt, de akkor már olyan biciklit tudsz összerakni, hogy egy ideig nem lesz vele gond.Igaz ez a huszon párezer forintos tétel ez lehet hogy soknak tűnik, de egy hipermarketes biciklinek van ilyen ára, ami egy nyarat bír. És hiddel, nincs jobb érzés, mint mikor kérdezik tőled hogy honnan van a bicikli, vagy hogy milyen márkájú és te meg rávágod, hogy te csináltad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!