Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyitől rugsz be?

Mennyitől rugsz be?

Figyelt kérdés

Egyik nap megittam egy fél üveg bort, és másfél üveg sört. És nem berúgtam, mert mindenre emléxek, csak ugy ... tökre könnyűnek éreztem a végtagjaimat, lezsibbadt az agyam, röhögtem, majd szétesetem ...

Gáz h már ennyitől iylen voltam?

2012. febr. 23. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

mi az h majd szétestél?

amúgy én is ilyen vagyok kb 5 felestől, ez már amúgy részegség?

mert én mindenre emlékszem, nem hányok, csak jó ellazulni :D

olyankor dumálok egy csomót, meg egyfolytában röhögök :D

2012. febr. 23. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:

jajaja kb én is oylan vagyok...egyfolytában dumálok kb a semmiről , lököm a hülye poénjaimat, és egyáltalán nem érzek fájdalmat, megkértem az egyik haveromat h pofpzzon meg én nem éreztem ..csakröhögtem . Hát majd szétesek ..pl a járáshoz nagyon kell koncentrálnom, h egyenesen sikerüljön

Nem tom, h ez részegség e már...

2012. febr. 23. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:

megint én

ja hogy úgy esel szét xd

hát igen, a mi kedvenc kocsmafélénkben gyakran felülünk a galériára és onnan járkálni le piáért, mikor már van az emberben... :D

22l

2012. febr. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!