Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Rc hozzáértők figyelem!?...

Tibi18 kérdése:

Rc hozzáértők figyelem!? (többi lent )

Figyelt kérdés

Szereztem egy ellendugattyús 2,49 köbcentis rc repülőmotort . Az lenne a kérdésem , hogy milyen üzemanyag kell bele és hol lehet hozzá szerezni?

Előre is köszi a választ!

2012. febr. 18. 17:22
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Nem vagyok nagy repülős én inkább autózok. De szerintem nitrós lesz mert elég kicsi a henger űrtartalma... De van egy frankó bolt sőt több is ahol szerintem nagyon szívesen segítenek neked. Ilyen például a SYL-káék a modellhungária, modellhobby, rcpanda...és még sorolhatnám mert számtalan modell bolt van pesten...ha esetleg még nem hallottál róluk keres rá Googleba. Az egészben a legjobb ha esetleg vidéki vagy, hogy tanácsot is tudzs tőlük kérni e-mailben és mindig nagyon segítőkészek...De jut eszembe a www.forum.rcmodell.hu weboldalon is rengeteg hazsnos infó van... remélem tudtam segíteni:)

2012. febr. 21. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem van 2,5ccm repcsim. Haver keverte régebben az üzemanyagot, van vegyész engedélye vagy valami ilyesmi. Metilalkohol- ricinus olaj keverék 80-20 arányba. Nem tudom pontosan, milyen az az ellendugattyús, az enyém sima. Nem kell bele nitró, csak kinyírja a motort, semmi értelme, anélkül is megy rendesen.
2012. jún. 15. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!