Vadas Barbara kérdése:
Mit szóltok a blogomhoz?
Figyelt kérdés
www.hajascsilla.blogspot.com2012. febr. 15. 15:09
1/3 anonim válasza:
Most Csilla vagy vagy Barbara, esetleg Ilona? Nem kiemelkedő, de az átlaghoz képest egészen jó. Van stílusod, de a témaválasztásoddal nem tudok megbarátkozni. Mondjuk én a tematikus blogokat szoktam szeretni.
2/3 Giera válasza:
Útmutató jeges bukfenchez - nem érte meg azt a pár percet, amit rá áldoztam. Az egész egy színházi jelenethez hasonlított. Rendezés: 0. Időhúzás, hogy írj valamit, több sor legyen : felmérhetetlen.
Már nem azért, de ha elvágódok, akkor nem hagyom, hogy utána a kutyák elvegyék a dolgaimat?! -.-"
Valóságalap kb 3 ( a 10ből)
Ne hagyd abba az írást, csináld! De ennél sokkal-sokkal jobban!
3/3 A kérdező kommentje:
kedves Giera,
az írások túlnyomó többségének semmi köze a valósághoz. egyáltalán. azért köszönöm a kritikát.
2012. febr. 17. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!