Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti mertek alkohol nélkül...

Ti mertek alkohol nélkül táncolni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 20:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen, merek.
2012. febr. 10. 20:31
 12/23 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, viszont azt a ponton nagyon nehéz elérni mikor elég. Ahogy Fábri mondja: még nem jó, még nem jó, már nem jó...
2012. febr. 10. 20:32
 13/23 anonim ***** válasza:
7%
Hát ez mekkora egy hülye kérdés!!! nem b..meg, reszketek antialkoholista létemre alkohol nélkül táncolni
2012. febr. 10. 20:40
 14/23 anonim ***** válasza:
Koncerteken nem érzem magam feszélyezve, alkohol nélkül is tudok önfeledten tombolni meg táncolni, de amikor nagyritkán elmegyek egy buliba, akkor bizony kell alkohol, hogy olyan zenére táncoljak, ami nem az én stílusom. xD
2012. febr. 10. 21:16
 15/23 anonim válasza:
persze, sőt én alkohollal nem tudok annyira, belassulok tőle és koordinálatlan leszek anélkül meg a zene minden rezdülését érzem és élem
2012. febr. 13. 20:25
 16/23 anonim ***** válasza:

általában nem a stílusom, amilyen zenéket nyomatnak bulikban, és szoktunk alapozni is előtte, de nélküle is megy persze, ha jó a társaság. :)

de ha már van bennem pia (nem sok, sosem iszom sokat), akkor űberjó táncosnak érzem magam, tudjátok, olyan ellenállhatatlannak :D (hüdejól hangzik :D)

2012. febr. 14. 10:11
 17/23 anonim ***** válasza:
36%

Öcsém! Ha te ilyen kérdéseket teszel fel, akkor lehet ám önbizalmad. Teljesen mindegy, hogy táncról vagy bármi másról van szó, az alkohol nem oldja meg a problémádat, az önbizalomhiányt. Sőt, fokozza. Hiszen, ha táncoláshoz alkoholhoz kell nyúlnod, akkor mit fogsz tenni egy komoly vizsga, egy randimeghívás esetén, vagy a még sokkal lényegesebb élet folyamán felmerülő gondokkal szemben, családi problémák felmerülése esetén, pl. gyermekszületés, gyerekneveléssel kapcsolatos problémák?

Nem elbutítani kell magadat, hanem tenni azért, hogy jobban menjenek életed dolgai. Táncolni akarsz, tanulj meg! Jól akarsz vizsgázni, tanuld meg a tananyagot! Randizni szeretnél, állj a lány elé és hívd meg! Szeretnéd megkérni a csaj kezét, vegyél gyűrűt és kérd meg!

A legtöbb ember avval rontja el önmaga életét, hogy rágódik a lehetséges problémákon (melyek még meg sem történtek), a megoldásokon kell agyalni, az viszi előre az életet!!!

2012. febr. 14. 10:49
 18/23 anonim válasza:
Én élni sem merek alkohol nélkül :)
2012. febr. 14. 14:11
 19/23 anonim válasza:
95%
én alkohol nélkül például vezetni sem merek
2012. febr. 14. 22:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Utolsó jót röhögtem :))))
2012. febr. 15. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!