Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hivtak partyzni, hogyan tovább?

Hivtak partyzni, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének,eddig itthol ülős tipus voltam,most meg hívnak,hivnak partyzni,csak fosok elmenni.....

hogy kéne "kiöltözni"

ott majd hogy "viselkedni"

a beszólásokat légyszives kerüljétek...

16/f

2012. febr. 7. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Elöször is csinálj egy rántottát , hintsd meg borsal , vidd el magaddal és vágd a házi gazda képébe .

ha lehet akkor öltözz bikinibe a fejeden egy vad disznó alakú sapkával .

ott megg fogd meg minden csaj sunáját és üvölsd el magad hogy : Feketeee lyúúúúkkk

2012. febr. 7. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Vedd fel a divatos ruháidat, aztán nyomjad a danszt :DD

Amúgy engem is hívtak, és én nem megyek XD

2012. febr. 7. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Én éjjel-nappal partyzom , de hát ehez sok minden kell pl: egyéniség alapba , humor , szexi test- arc , kíváló ivó tudás, remek duma .....

15/f

2012. febr. 7. 20:17
 4/8 anonim válasza:
hát attól függ hogy hogy állsz hozzá. szívesen emnnél csak nem tudod mit hogyan kell vagy nincs is kedved időd meg a társaságot sem bírod.ha az 1. akkor mindenképp próbáld ki az ivőképességeidet... mennyit meg mit...nem baj ha nem ott égsz be. vegyél fel vlamai csinosan meg csináld meg kezd valamit a hajaddal....vigyél valami piát is.......ha viszon tnincs kedved jelents beteget vagy valami hihetős sztorival állj elő
2012. febr. 29. 15:20
 5/8 A kérdező kommentje:

itt a szivesen mennék helyzet áll fent....

szerencsére eltudom magam vitetni itthonrol 7 gén szóval nemtudfnak elrángatni.....

ivőképességel tisztába agyok,úgy-ahogy :)

2012. febr. 29. 16:10
 6/8 anonim válasza:

hát akkor nincs mást tenni, csak felveszel valami jó cuccot (ami kényelmes de azért jól is áll) elmész.... ott meg benyomsz dumákat (tudom hogy kérdeted de nem tudom mire gondolsz pl.: csajozósakat v csak haveroknak .... nem tudom hogy most milyen a szókincsed de a rövidítésekmindeig bejönnek szval vágod meg ha pl fecen beszéltél már akkor abból is vehetsz ötleteket vagy megnézel egy filmet ott is egy csomó van) jólérzed magad táncolsz....aztán...enyi....veselkedés? hát...ne szólj be másoknak legyél poénos próbáld meg h rád figyeljenek mesélj fasza sztorikat amiknek legalább valóságalapja van... lehetőleg ne verekdj kb ennyi

am előző voltam és jó szórakozást!!!

2012. febr. 29. 16:30
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. febr. 29. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Csináld azt amit én :

Divatos cucc , Jó duma , jó haj , iszol mint állat , minden csajjal kavarsz a partyban aztán mehet a buli : D

2012. márc. 22. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!