Hivtak partyzni, hogyan tovább?
Ne nézzetek hülyének,eddig itthol ülős tipus voltam,most meg hívnak,hivnak partyzni,csak fosok elmenni.....
hogy kéne "kiöltözni"
ott majd hogy "viselkedni"
a beszólásokat légyszives kerüljétek...
16/f
Elöször is csinálj egy rántottát , hintsd meg borsal , vidd el magaddal és vágd a házi gazda képébe .
ha lehet akkor öltözz bikinibe a fejeden egy vad disznó alakú sapkával .
ott megg fogd meg minden csaj sunáját és üvölsd el magad hogy : Feketeee lyúúúúkkk
Vedd fel a divatos ruháidat, aztán nyomjad a danszt :DD
Amúgy engem is hívtak, és én nem megyek XD
Én éjjel-nappal partyzom , de hát ehez sok minden kell pl: egyéniség alapba , humor , szexi test- arc , kíváló ivó tudás, remek duma .....
15/f
itt a szivesen mennék helyzet áll fent....
szerencsére eltudom magam vitetni itthonrol 7 gén szóval nemtudfnak elrángatni.....
ivőképességel tisztába agyok,úgy-ahogy :)
hát akkor nincs mást tenni, csak felveszel valami jó cuccot (ami kényelmes de azért jól is áll) elmész.... ott meg benyomsz dumákat (tudom hogy kérdeted de nem tudom mire gondolsz pl.: csajozósakat v csak haveroknak .... nem tudom hogy most milyen a szókincsed de a rövidítésekmindeig bejönnek szval vágod meg ha pl fecen beszéltél már akkor abból is vehetsz ötleteket vagy megnézel egy filmet ott is egy csomó van) jólérzed magad táncolsz....aztán...enyi....veselkedés? hát...ne szólj be másoknak legyél poénos próbáld meg h rád figyeljenek mesélj fasza sztorikat amiknek legalább valóságalapja van... lehetőleg ne verekdj kb ennyi
am előző voltam és jó szórakozást!!!
Csináld azt amit én :
Divatos cucc , Jó duma , jó haj , iszol mint állat , minden csajjal kavarsz a partyban aztán mehet a buli : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!