Miért utáljuk ennyire Boross és Bochkor, na meg Voga reggeli Bumeráng című műsorát?
Figyelt kérdés
Egyszerűen falra tudnék mászni, ha meghallom a hangjukat az éterben! Nem, nem arra vagyok féltékeny, h egész délelőtt vihorászva keresik meg a pénzüket! A műsoruk full gagyi, semmiről sem szól, meg hogy lehet már egy meglett embert "Vogci" néven szólítani? Ti hogy vagytok ezzel?2012. febr. 7. 08:28
1/3 anonim válasza:
Én régebben miattuk váltogattam időnként a jól megszokott csatornákat. Amelyiken ők megjelentek, azt attól kezdve nemigen hallgattam.
2/3 anonim válasza:
Attól jó, hogy egy kicsit az ember a megszokott problémákon túllépve, abszolút semmiről nem beszél szinte. A rossz szóviccek, az független beszélgetések néha igen komoly problémákra mutatnak rá. A vulgaritás engem is zavar néha, de amúgy tényleg kicsit eltereli a figyelmünket. A "Vogci" meg egy becenév, az miért probléma? Amíg őt nem zavarja, Téged ugyan miért? Egy iskolai osztálytársadat szerintem - bár nem tudom, hány éves vagy -, ma is azon a néven szólítanád - vagy akár ismernéd fel, ha bemutatkozna -, mint az iskolában... Attól, hogy valaki megöregszik, már nem használható a becenév???
3/3 anonim válasza:
Hát igen... Egyetértek veled kérdező. Engem is idegesít az a két majom. Ha ők vannak a rádióban mindig elkapcsolom, semmi érdekeset nem látok bennük. Külön örülök hogy megszűnik a NEO FM, legalább nem hallom ezt a sok ingyenélő suttyót. Amúgy egyik csatorna se jó, mindben ugyanazokat a monoton unalmas új zenéket adják le, már be se kapcsolom a rádiót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!