A fiatal orovosok jarnak bulizni?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kerdes, de ugye barmikor behivhatjak öket, mondjuk egy szüles miatt, es akkor nem lehetnek ittasak, de hat megis 30 körüliek, amikor meg korban siman jarhatnanak...2009. jún. 1. 15:28
11/13 anonim válasza:
Szerintem akkor élik ki magukat amikor szabadságon vannak és semmi esélyük arra,hogy szolgálatba kell helyezni magukat.De ha valaki iszik miközben ügyeletes az szerintem nagyon hamar lebukik.:)
12/13 A kérdező kommentje:
hat igen, nyilvan eleg hamar lebukna :) csak tök gaz, hogy ugye az egyetem alatt nem nagyon tudnak (na persze.. voltam mar SOTE bulin, azert nem sajnalom öket, de mondjuk harmad annyit tudnak bulizni, mint en tudtam az egyetem alatt), aztan meg a hivatas tudat... fura... mert azt meg nem hinnem, hogy nincs igenyük ra...
Amugy köszi, hogy valaszolsz minden hülye kerdesemre :)
2009. jún. 1. 17:36
13/13 anonim válasza:
Szerintem ez benne van abban,hogy valaki orvosnak megy.Kb.olyan mint hogy egy buszvezetőtől elvárás,hogy tudjon vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!