Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A fiatal orovosok jarnak bulizni?

A fiatal orovosok jarnak bulizni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kerdes, de ugye barmikor behivhatjak öket, mondjuk egy szüles miatt, es akkor nem lehetnek ittasak, de hat megis 30 körüliek, amikor meg korban siman jarhatnanak...
2009. jún. 1. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én nem tudom de lehet hogy megvan hogy mikor kinek kell "készenlétben" lennie ...és a többiek gondolom eljárhatnak
2009. jún. 1. 16:07
 2/13 anonim ***** válasza:

Vannak ügyeletes orvosok,akiket az adott időben be lehet hívni,és ha valaki tudja,hogy ő az ügyeletes,akkor nem iszik:)

De orvosokra(főleg fiatalokra)nem jellemző,hogy nagyon innának,max ünnepekkor.Idejük sincs rá,meg tisztában vannak az egészségi következményekkel.+Egy orvosra bármikor bármilyen helyzetben szükség lehet,és akkor se jó ha ittas.

2009. jún. 1. 17:15
 3/13 A kérdező kommentje:
igen, pont ezert kerdeztem, hogy barmikor alakulhat ugy, hogy behivjak (teszem azt en is be fogom hivni a valasztott szüleszorvosomat, erthetö okokbol), na de mi van akkor, ha ö eppen egy buli kellös közepen, enyhen ittas allapotban van, elvegre lehet neki aznap a szülinapja mondjuk, es senki nem varja el amugy egy 30 egynehany eves ferfitol, hogy ne bulizzon...
2009. jún. 1. 17:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha egy szülésznek van egy terhes páciense,aki bármikor szülhet,és te szólsz neki,hogy azt akarod,hogy ő vezesse a szülést akár hajnalban is,akkor egy orvosban van annyi hivatástudat,hogy ha egyszerre egy este van a házassági évfordulója,születésnapja,fia születésnapja,és a fél várossal együtt bulizik éppen,akkor se iszik.
2009. jún. 1. 17:24
 5/13 A kérdező kommentje:
nem kötekedni akarok, egyaltalan, es köszönöm a valaszokat, de elöfordult mar olyan, hogy valaki nem eppen a kiirt napon szült... Mondhatja azt, hogy ne haragudjon, de ilyen allapotban nem merem vallalni a szülest? "van" annyi az orvosban, hogy ilyenkor inkabb nemet mond?
2009. jún. 1. 17:25
 6/13 A kérdező kommentje:
amugy te orvos, vagy orvosközeli vagy? Csak azert kerdezem, hogy ez szemelyes tapasztalat-e, amit irsz :)
2009. jún. 1. 17:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Egy szülészorvos ezzel tisztában van ne aggódj(vagy ha nem bízol benne akkor keress másikat).De egy orvosra nagyon nem jellemző,hogy iszik.Max.ha szabadságon van Hawaii-on,és 0% az esély rá,hogy szolgálatba kell helyezni magát.
2009. jún. 1. 17:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos,csak ismerek pár orvost,meg én is sokat voltam kórházban,és beszélgettem éjszakás ügyeletesekkel.De hangsúlyozok,hogy szerintem aki orvosnak megy abban van annyi öntudat,hogy nem iszik,csak ha szabadságon van.
2009. jún. 1. 17:30
 9/13 A kérdező kommentje:
oke-oke, köszönöm :) annyira nem aggodom tul a helyzetet, mert ha bejönne reszegen, max haza küldenem, es szülnek az ügyeletesnel :) csak kivancsi voltam, mert nem is ertem, hogy mikor elik ki magukat :)
2009. jún. 1. 17:31
 10/13 anonim ***** válasza:
De nyilván ha netán úgy alakul akkor azt mondja,hogy bocs nem fog menni és ajánl valaki mást,ha elszúr valamit az senkinek se jó,meg ha tényleg nagyon kivan azt mások is észreveszik és hazaküldik.
2009. jún. 1. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!