Hol lehet kottát iratni?
Figyelt kérdés
egy zenének szeretném valahonnan megkapni a zongora kottáját de az interneten sehol nem találom van valahol lehetőség arra h valakivel hallás alapján irassak egyet??? NAGYON FONTOS2012. jan. 29. 22:27
2/7 A kérdező kommentje:
Hát a zene Anna Tsuchiya- My fate de you tubon vannak zongora vidik is csak én nem vagyok olyan profi a határidő meg mind1 lenne ^^
2012. jan. 30. 18:14
3/7 A kérdező kommentje:
Te tudnál irni???
2012. jan. 30. 18:55
4/7 zeronibble válasza:
Viszonylag nem bonyolult, de könnyebb lenne egy midi fájlt importálni, és javítgatni a kottát egy kellemes szerkesztőben... Sok meló, meg nem is mindenütt hallatszik az énektől (abban, amit hallgattam így mobilon). Ha van instrumentális vagy karaoke változat, akkor eggyel könnyebb. Megbízni olyat lenne jó, aki nem tud átverni, és én nem tudlak biztosítani róla sehogy, hogy kapod a kottát a pénzedért, meg gondolom te se tudsz így hirtelen egy jó platformot erre. Meg talán a közelben szívesebben vállalja pl egy énektanár, aki nem is kér sokat valószínűleg, ha kér egyáltalán, meg nem is sajnálja tőle senki. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ennek a felét nem értettem de am itt a közelbe nincs senki ://
2012. jan. 30. 20:16
6/7 anonim válasza:
hol van az a "közelben" ???
(boccs h beleszólok)
7/7 A kérdező kommentje:
Nyíregyházán de naon kéne
2012. jan. 31. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!