Mit nem illik 63 éves korban csinálni? /életvitel/
Figyelt kérdés
Nemtől függetlenül és ne kíméljetek.2012. jan. 26. 16:05
11/12 A kérdező kommentje:
Az egyébként nekem is szokásom, hogy a fiatalnak azt mondom,hogy tiszta anyád vagy, vagy hasonlítoól nagyapádra. Igaz, hogy ez egy kicsit morbit és nem is úgy gondolom, de jó néha észrevenni, belelátni nagy gyerekbe olyan régi cimborát, akit már soha nem láthatok. Ezt ugyan nem tudom másként elmondani, de ezt azért nézzétek el . Nektek ezt még nem kell megérteni, mivel ezek korral együtt járnak.
2012. jan. 27. 11:40
12/12 anonim válasza:
Ez nem gáz.Én mindig magázom az öregeket,kivéve ha megkérnek hogy tegezzem őket.A tömegközlekedésről még annyit hogy amikor van egy csomó hely,elállják az utat és vagy őrzik a helyet,vagy csak a szatyraikat utaztatják.Ez talán a legidegesítőbb,vagy üljenek le,vagy álljanak el az útból,de ez sem csak rájuk vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!